-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Statybininkai pradėjo išmušinėti pinigus

Statybininkams dėl nekokybiškai atliktų darbų 200 litų nesumokėjęs gyventojas buvo nuvežtas į mišką ir ten apiplėštas. Vyrą apiplėšė jo būtą privačiai remontavę motina su sūnumi.

L.S., nutaręs susiremontuoti butą pagal skelbimą laikraštyje, susirado meistrus. Už 2200 litų dirbti sutiko remonto darbais užsiimantys motina ir sūnus. Kadangi atliktais darbais užsakovas nebuvo patenkintas, meistrams sumokėjo 2000 litų, o likusius pažadėjo, kai bus ištaisytas brokas. Meistrai  nesutiko ir nutarė iš 62 metų užsakovo pinigus atgauti jėga. Antradienio pavakare meistrai nuvyko pas L.S. į namus. Gąsdindami ir grasindami pagyvenusiam vyriškiui, jį nuvežė prie prekybos centro „Pivonija“, praneša vilkmergė.lt.

Ten L.S. iš bankomato paėmė 200 litų ir atidavė statybininkams. Mama su sūnumi, gavę pinigus, pasiūlė vyriškį parvežti namo, bet nuvežė į Pašilės mišką. Ten vėl grasino, smaugė diržu. Atėmę iš L.S. mokėjimo kortelę, statybininkai jį paleido prie namų, o patys nuvažiavo prie prekybos centro „Iki“ bankomato ir iš kortelės nuskaitė 400 litų. Prigąsdintas užpuolikų nukentėjusis į policiją kreipėsi tik kitą dieną. Tą vakarą apie pavogtą mokėjimo kortelę bankui L.S. taip pat nepranešė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius