Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

STT agentai sulaikė FNTT tyrėją, advokatą ir verslininką

Lietuvos Respublikos specialiųjų tyrimų tarnybos Vilniaus valdybos pareigūnai, atlikdami ikiteisminį tyrimą dėl galimo piktnaudžiavimo tarnyba ir neteisėto ikiteisminio tyrimo duomenų atskleidimo, antradienį sulaikė Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Vilniaus apskrities skyriaus tyrėją L.A.
Specialiųjų tyrimų tarnyba
Specialiųjų tyrimų tarnyba / Dainiaus Labučio/ L.T. nuotr

Kaip praneša Specialiųjų tyrimų tarnyba, ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas pareigūnams gavus duomenų, kad FNTT tyrėja L.A., atlikdama ikiteisminį tyrimą byloje dėl apgaulingo apskaitos tvarkymo, galimai piktnaudžiavo tarnyba ir be leidimo atskleidė ikiteisminio tyrimo duomenis.

Atlikus kratas darbo ir gyvenamojoje vietoje, tyrėjai L.A. įteiktas pranešimas apie įtarimą. Įtariamoji uždaryta į areštinę 48 valandoms.

Tuo pačiu metu STT pareigūnai sulaikė advokatą P.B. ir vienos uždarosios bendrovės vadovą A.A. Jiems itgi įteikti pranešimai apie įtarimą. Jie taip pat  patalpinti 48 val. į areštinę. 

Atliekamą ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius