-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

STT: Kupiškyje sulaikyti du kyšininkavimu įtariami seniūnai

Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Panevėžio valdybos pareigūnai atlieka dar vieną ikiteisminį tyrimą dėl galimo kyšininkavimo Kupiškio rajone. Sulaikyti Noriūnų ir Kupiškio seniūnijos vadovai.
Specialiųjų tyrimų tarnyba
Specialiųjų tyrimų tarnyba / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Pareigūnai tiria kaip buvo vykdomos sutartys dėl Kupiškio seniūnijų kelių ir gatvių su žvyro danga priežiūros darbų. Ikiteisminio tyrimo metu surinkta duomenų, leidžiančių pagrįstai įtarti, kad Kupiškio rajono savivaldybės seniūnai – Noriūnų seniūnas Audronijus Zulonas ir Kupiškio seniūnijos seniūnas Julius Vytautas Semėnas, iš įmonės, atlikusios kelių tvarkymo darbus, reikalavo ir priėmė kyšių įvairiomis paslaugomis.

Atlikdami procesinius veiksmus, STT Panevėžio valdybos pareigūnai iš Kupiškio rajono savivaldybės administracijos paėmė tyrimui reikšmingų dokumentų. Buvo atliktos kratos kai kurių asmenų darbo vietose bei namuose. Įtariamieji seniūnai sulaikyti dviem paroms.

Šį ikiteisminį tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

Tai jau ketvirtasis šiais metais STT Panevėžio valdybos pradėtas ikiteisminis tyrimas Kupiškyje. Du ikiteisminiai tyrimai yra susiję su bendrove „Kupiškio vandenys“, kitame – pareigūnai tiria Kupiškio rajono seniūnijos melioracijos statinių naudotojų asociacijos viešųjų pirkimų komisijos pirmininko Zigmanto Aleksandravičiaus galimai padarytą nusikalstamą veiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius