Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Studijų kokybės vertinimo centras Vilniuje gavo voką su neaiškiais milteliais

Trečiadienio rytą į Vilniaus centre įsikūrusį Studijų kokybės vertinimo centrą išskubėjo ugniagesiai gelbėtojai. Gelbėtojams buvo pranešta, kad centras gavo voką su neaiškios kilmės milteliais.
Vilniaus ugniagesiai iškvietimų dažnai sulaukia ne tik į gaisrus
Vilniaus ugniagesiai iškvietimų dažnai sulaukia ne tik į gaisrus / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pirminiais duomenimis, ugniagesiai į Studijų kokybės vertinimo centrą iškviesti apie 9.59 val. Gelbėtojams buvo pranešta, kad viename iš centro kabinetų A.Goštauto gatvėje, atplėšus gautą voką,  pabiro neaiškios kilmės milteliai.

Į įvykio vietą buvo išsiųsta viena autocisterna, cheminių incidentų likvidavimo automobilis ir štabo automobilis. Žmonės iš kabineto, kuriame buvo vokas su milteliais, išėjo dar iki atvykstant ugniagesiams.

Gelbėtojai apie incidentą informavo Visuomenės sveikatos centro specialistus. Vokas su milteliais buvo įdėtas į sandarų plastikinį maišą.

Įvykis tiriamas.

Studijų kokybės vertinimo centras – 1995 m. įkurta biudžetinė įstaiga, kuri vertina užsienyje įgytą vidurinį ir aukštąjį išsilavinimą, informuoja apie aukštojo mokslo studijas Lietuvoje bei užsienyje, skatina aukštąsias mokyklas gerinti studijų kokybę, rengia su mokslu ir studijomis susijusių teisės aktų projektus.

Centro steigėja yra Švietimo ir mokslo ministerija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius