-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su kolumbiečio vadovaujama narkotikų platintojų gauja Ispanijoje įkliuvo ir lietuvis

Ispanijos pareigūnai sutriuškino narkotikų platintojų gaują, kurios sudėtyje, pasak Ispanijos žiniasklaidos, buvo ir vienas lietuvis.
Kokainas
Kokainas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša Ispanijos žiniasklaida, gauja sutriuškinta Mursijos apylinkėse. Tarptautiniai nusikaltėliai čia gabendavo ir platindavo kokainą, kuris buvo maišomas su vėžį sukeliančiomis medžiagomis.

Per Ispanijos pareigūnų operaciją buvo sulaikyta devyniolika įtariamųjų. Tarp jų yra keturiolika asmenų iš Kolumbijos, trys ispanai, kubietis bei vienas lietuvis. Visi jie netrukus turėtų stoti prieš Mursijos teismą.

Turimais duomenimis, gaujai vadovavo iš Kolumbijos kilęs vyras. Pareigūnai konfiskavo jo vilą ir dešimt automobilių. Per kratą pas gaujos vadeivą rasti keturi kilogramai beveik šimtaprocentinio grynumo kokaino, daug kitų narkotikų, apie 50 mobiliųjų telefonų, kitų daiktų.

Gauja veikė dviem grupėmis, kurios pristatydavo narkotikus, skirstydavo juos ir platindavo daugiausia Mursijos regione. Per šią operaciją taip pat aptikta slaptų gaujos laboratorijų Alikantės regione ir netoli Mursijos. Prie Mursijos aptiktas ir narkotikų sandėlis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius