-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Su tėvais gyvenantis 40-metis rokiškėnas pieštuku grasino juos subadyti

Neblaivus keturiasdešimtmetis Rokiškio rajone be priežasties užsipuolė televizorių žiūrinčius tėvus, šūkavo, keikėsi. Kai tėvas paprašė liautis triukšmauti ir užgaulioti, sūnus jam ranka trenkė į galvą, be to, ir motinai, ir tėvui išsišokėlis grasino pieštuku.
Originali šukuosena
Asociatyvinė iliustracija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Balandžio 1-osios vakarą į Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Rokiškio rajono policijos komisariato budėtojus kreipėsi pagyvenęs rokiškėnas ir prašė padėti dėl smurtaujančio sūnaus.

Nuvykę į įvykio vietą patruliai nustatė, kad neblaivus keturiasdešimtmetis D.M. be priežasties užsipuolė televizorių žiūrinčius tėvus, šūkavo, keikėsi. Kai tėvas paprašė liautis triukšmauti ir užgaulioti, sūnus jam ranka trenkė į galvą. Paskui pagriebęs nuo stalo pieštuką, prišoko prie tėvų, grasindamas, kad ir pieštuku juos subadys. Smurtautojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 1,86 promilės girtumas.

Rokiškio rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 straipsnio („Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas") 2 dalį.

Dėl šio asmens Rokiškio r. PK jau yra pradėtas ikiteisminis tyrimas: buvo smurtauta ne prieš šeimos narį, o aludėje prieš sugėrovą.

Nuo neblaivaus sūnaus rokiškėnas nukenčia ne pirmą kartą.  Daugiau nei prieš metus tėvui fizinį skausmą sukėlęs D.M. net buvo nuteistas laisvės atėmimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius