Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su ugnimis išdykavę vaikai Gargžduose padegė ūkinį pastatą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą ugniagesiai užgesino 40 gaisrų ir atliko 11 gelbėjimo darbų. Žmonių aukų gaisruose išvengta.
Liepsna
Liepsna / Photos.com nuotr.

katvirtadienį apie 9.14 val. gautas pranešimas apie Šiaulių mieste, Žuvininkų gatvėje, degantį mikroautobusą. Atvykę ugniagesiai užgesino 2000 metų gamybos mikroautobusą „Peugeot Boxer“. Dėl ko kilo gaisras, išdeginęs variklio skyrių, aiškinamasi.

Apie 14 val. Gargžduose, J.Basanavičiaus gatvėje, užsidegė mūrinis ūkinis pastatas su priestatu. Per keturias minutes atvykę ugniagesiai pradėjo malšinti gaisrą. Jo metu sudegė priestate buvusios padangos, baldai, namų apyvokos daiktai, aprūko priestato patalpa. Nudegė keturiasdešimt kvadratinių metrų ūkinio pastato ir priestato stogo. Įtariama, kad gaisras kilo dėl vaiko išdykavimo su ugnimi.

Ketvirtadienio popietę Anykščių rajone, Kavarsko seniūnijoje, Juodmiškio kaime, užsiliepsnojo dar vienas ūkinis pastatas. Nors nebenaudojama daržinė sudegė visiškai, ugniagesiai apsaugojo šalia esantį ūkinį pastatą. Manoma, kad gaisras kilo nuo netoliese be priežiūros palikto laužo.

Apie 16.19 minučių gautas pranešimas, kad Pagėgių savivaldybėje, Birštoniškių kaime, užsidegė kombainas „DON 1500“. Atvykę ugniagesiai užgesino degantį variklio skyrių. Beveik tuo pačiu metu Radviliškio rajone, Valatkonių kaime, taip pat užsidegė šios markės kombainas. Spėjama, kad pastarasis kombainas sudegė dėl gedimo hidraulinėje sistemoje.

Apie pusę šešių vakaro Šiaulių rajone, Laumakių kaime, užsidegė Žemės ūkio bendrovei priklausantis traktorius. Gaisro metu sudegė visos degios traktoriaus detalės.

Apie 10 valandą ryto Klaipėdoje, Sulupės g. esančio namo laiptinėje, ugniagesių gelbėtojų pagalbos prireikė 6 metų berniukui. Atvykę gelbėtojai ištraukė laiptinės turėkluose įstrigusią vaiko koją.

Mažeikiuose, Sodų gatvėje, taip pat prireikė skubios gelbėtojų pagalbos. Keturiolikos metų mergaitė užlipo ant penkių aukšto pastato stogo ir grasino nušokti. Ugniagesys gelbėtojas, užlipęs ant pastato stogo, nuramino nepilnametę ir laiptais ją palydėjo į apačią.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius