-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Subaru“ variklį pametusiai vairuotojai lūžo stuburas, ji pati atsakinga už kaktomušą su „Volvo“

Antradienį Vilniaus pakraštyje kaktomuša susidūrė du automobiliai. Trečiadienį paaiškėjo, kad dėl avarijos buvo kalta „Subaru Legacy“ vairavusi nuo miesto pusės judėjusi 34 metų moteris, kuri šios eismo nelaimės metu susižalojo nugarą. Automobiliu „Volvo V70“ su mažu vaiku specialioje kėdutėje keliavęs vyras nenukentėjo.
Avarija Žaliųjų ežerų gatvėje
Avarija Žaliųjų ežerų gatvėje / 15min/A.Rimšelio nuotr.

Ši pagal nuolaužas kraupiai atrodžiusi avarija įvyko vasario 28 d. apie 7.52 val. Vilniuje, ties Europos Parko ir Juozapiškių g. sankryža.

Trečiadienį pareigūnai paviešino detalesnę informaciją, iš kurios aišku, kaip avarija įvyko, kas kaltas ir kokią traumą iš tiesų patyrė jos metu nukentėjusi vilnietė.

Policijos departamento atstovų paviešintais duomenimis, automobilio „Subaru Legacy“ vairuotoja (gimusi 1982 m.) įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu automobiliu „Volvo V70“, vairuojamu vyro (gimusio 1977 m.).

Tuo tarpu Lietuvos kelių policijos tarnybos pranešime apie šią avariją pažymima, kad kelio danga Europos Parko gatvėje buvo visiškai sausa.

Kaip pasakojo 15min, avarijos padariniai atrodė kraupokai – išplėštas „Subaru Legacy“ variklis nugarmėjo maždaug už 30 metrų į pakelės griovį. Kelkraštyje atsidūrė ir „Volvo“, kuriuo keliavo vyras su vaiku specialioje kėdutėje. Nei mažylis, nei jo tėtis nenukentėjo.

Tuo tarpu „Subaru“ vairuotoją greitosios pagalbos medikai buvo išsivežę į ligoninę, nes įtarė kaklo traumą. Pareigūnų duomenimis, atlikus išsamesnius tyrimus, automobilio „Subaru Legacy“ vairuotojai nustatytas stuburo juosmeninės dalies 5-ojo slankstelio lūžis.

Nukentėjusi įtariamoji avarijos kaltininkė gydoma Vilniaus ligoninėje.

Formaliai pagal Baudžiamąjį kodeksą šiuo metu atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl sukelto eismo įvykio, kurio metu buvo sužalotas žmogus. Jei moteris ir liks vienintele nukentėjusiąja šiame tyrime, baudžiamoji byla jos atžvilgiu bus nutraukta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius