Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sučiuptas kaunietis, įvykdęs žiaurų nužudymą: moterį sumušė, o vėliau ir padegė

2015 metų birželio 23 dieną apie 20.35 valandą Kauno A.Juozapavičiaus prospekto apleistame pastate, užgesinus degusius skudurus, rastas 48-rių metų moters kūnas. Po ilgo ir kruopštaus tyrimo, sausio 19 dieną, policija sulaikė įtariamą žudiką. 43-jų vyras prisipažįsta padaręs šią nusikalstamą veiką.
Policijos reidas Kaune
Kauno policija/ Asociatyvi nuotr. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities VPK, 2015 metų birželio 23 dieną apie 20.35 valandą Kaune, A.Juozapavičiaus prospekte, apleistame pastate, užgesinus degusius skudurus, rastas nenustatytos tapatybės apie 45 metų amžiaus moters kūnas. Kaip vėliau paaiškėjo, buvo rastas pastovios gyvenamosios vietos neturinčios 48-rių moters kūnas.

Vyras buitinio konflikto metu nužudė nepažįstamą moterį – ją sumušė ir vėliau padegė.

Kauno apskrities VPK buvo pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Tačiau gavus pirminę informaciją iš teismo medicinos ekspertų, tyrimas buvo perkvalifikuotas pagal Baudžiamojo kodekso 129 straipsnį (dėl nužudymo).

Aiškinantis ir tiriant įvairias versijas, Kauno apskrities VPK Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai žiniasklaidai pateikė netoli įvykio vietos vaizdo stebėjimo kameromis užfiksuoto vyro, kuris, kaip buvo įtariama, turėjo tyrimui reikšmingos informacijos, nuotrauką.

Netrukus buvo nustatyta minėto vyro tapatybė. Kriminalistai netruko išsiaiškinti ir tai, jog būtent šis vyras buitinio konflikto metu nužudė nepažįstamą moterį – ją sumušė ir vėliau padegė.

Šių metų sausio 19 dieną 43-jų metų kaunietis buvo sulaikytas, jam pareikšti įtarimai dėl nužudymo. Vyras prisipažįsta padaręs šią nusikalstamą veiką.

Sausio 20 dieną buvo kreiptasi į teismą dėl kardomosios priemonės paskyrimo. Jam paskirtas suėmimas 3 mėnesiams.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja visiems atsiliepusiems.

Vyrui gresia nuo septynerių iki penkiolikos metų nelaisvės.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius