-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Suimtas Klaipėdos laidojimo ir kremavimo centro vadovas Liudas Statkus, įtariamas užsakęs konkurentų automobilio padegimą

Klaipėdos organizuotų nusikaltimų tyrimo biuro pareigūnai šią savaitę sulaikė Klaipėdos laidojimo ir kremavimo centro vadovą Liudą Statkų, kuris įtariamas užsakęs savo konkurentų automobilio padegimą.
Virginijus Pavasaris
Antrankiai
Temos: 1 Vartai

Sulaikyti ir trys jo bendrininkai, tarp kurių yra lavoninėje dirbančios L.Statkaus sugyventinės sūnus, verslininkui patalpas nuomojęs klaipėdietis ir dar vienas asmuo. L.Statkaus nuomojamose patalpose ir namuose buvo atliktos kratos. Prokurorų duomenimis, tarp sulaikytųjų yra ir automobilio padegėjai, vykdę L.Statkaus, kuris suimtas mėnesiui, užsakymą, rašo „Lietuvos rytas“.

Su L.Statkumi konkuravusios Vaido Čeponio ritualinių paslaugų įmonės „Amžiaus vartai“ apynaujis mikroautobusas „Mercedes-Benz“ buvo padegtas šių metų vasarį. Jame sudegė ir karstas su velioniui skirtomis įkapėmis. V.Čeponis patyrė per 130 tūkst. litų nuostolį.

Anot dienraščio, be kaltinimų pavojingu būdu sunaikinus didelės vertės svetimą turtą, L.Statkui pateikti įtarimai ir dėl sukčiavimo. Įtariama, kad jis buvo įrengęs nelegalų morgą, be to, pasinaudodamas ligoninės lavoninėje dirbančios sugyventinės informacija, iš lavoninės jis paimdavo artimųjų neturinčių ir varganai gyvenusių mirusiųjų kūnus. Už jų laidojimą išmokas mokėjo Klaipėdos savivaldybė.

VIDEO: Vaizdo medžiaga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius