Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sukčiams, išviliojusiems iš Marijos Aušrinės Pavilionienės 21 tūkst. litų, nepavyko pasinaudoti visais pinigais

Sukčiams savo elektroninės bankininkystės kodus padiktavusi Seimo narė Marija Aušrinė Pavilionienė artimiausiu metu turėtų sulaukti gerų žinių iš sostinės policijos.
A.Pavilionienė
A.Pavilionienė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Portalo delfi.lt žiniomis, nors apie sukčių atakas parlamentarė pareigūnams pranešė pavėluotai, tačiau šiems pavyko rasti dalį iš jos pagrobtų pinigų.

Vilniaus apskrities policijos viršininkas Kęstutis Lančinskas teigia, kad pareigūnai intensyviai dirba tirdami sukčiavimo atvejį iš M. A. Pavilionienės.

Pasak K. Lančinsko, įtariamųjų kol kas nepavyko sulaikyti. Policijos viršininkas nekomentavo duomenų, kad pareigūnams pavyko užblokuoti dalį iš M. A. Pavilionienės pasisavintų pinigų. „Tai jau ikiteisminio tyrimo duomenys“, – patikino jis.

Nors M. A. Pavilionienė pagalbos į pareigūnus kreipėsi tik po paros, tačiau sukčiai tuo metu dar nebuvo spėję pasinaudoti visais jos pinigais – dalį jau iš politikės pervestų pinigų pavyko užblokuoti kito asmens sąskaitoje. Tiesa, suma nėra didelė – apie 2 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius