Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sukčiavimu įtariama Kauno abiturientė. Pareigūnai ieško nuo jos nukentėjusių žmonių

Ketvirtadienį apie 18 val. Kauno apskrities ekonominės policijos pareigūnai operatyviai sulaikė vienos Kauno vidurinės mokyklos abiturientę, kuri iš 88-erių metų senolės apgaulės būdu išviliojo 3 tūkst. 450 litų.
Sukčiavimu įtariama abiturientė S.S.
Sukčiavimu įtariama abiturientė S.S. / Kauno policijos nuotr.

Kaip informuoja Kauno policija, garbingo amžiaus moteriai į namų telefoną paskambinę telefoniniai sukčiai apsimetė jos anūku, padariusiu eismo įvykį ir sužalojusiu žmogų. Anūkas teigė galįs išvengti baudžiamosios atsakomybės, jei nukentėjusiajai sumokėtų už patirtą žalą. Reikėtų 8 tūkst. litų, bet jis jų neturįs. Pagailusi anūko močiutė prisipažino teturinti 3 tūkst. 450 litų, kuriuos sutiko atiduoti ateisiančiai nukentėjusios moters seseriai.

Pinigus iš močiutės paėmusios merginos jau laukė policijos pareigūnai. Nepaisydami senolės prašymo paleisti merginą, nes nuo jos priklausąs anūko likimas, pareigūnai aštuoniolikmetę pristatė į policijos įstaigą, kur ji dviem parom buvo uždaryta į areštinę.

S.S. pareikšti įtarimai dėl sukčiavimo. Tas, kas apgaule savo ar kitų naudai įgijo didelės vertės svetimą turtą dalyvaudamas organizuotoje grupėje, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Gali būti, kad sulaikyta mergina padarė ne vieną tokio pobūdžio nusikaltimą. Pareigūnai prašo atsiliepti nuo jos nukentėjusius asmenis ir paskambinti tel. 8-37 303 414, 303 511 arba 02 (visą parą).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius