Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sukčiavimu kaltinamos kaunietės aiškiaregės byloje atnaujintas tyrimas

Penktadienį Kauno apylinkės teismui nepavyko paskelbti nuosprendžio sukčiavimu kaltinamai Alai Naruševičienei ir jos 31 metų sūnui Giedriui Visockui. Teisėja paskelbė atnaujinanti bylos tyrimą.

Aiškiarege ir būrėja vadinama moteris kaltinama apgaulės būdu išviliojusi dideles pinigų sumas. 

Patiklūs klientai tikėjo moters pasakojimais apie gręsiančias nelaimes. Moterys ir ūkininkai bijodami blogų pasekmių patikėdavo kaltinamajai pinigus už juos įsigydami ritualines priemones. 

„A.Naruševičienė žadėdama įvairiausius dalykus iš žmonių apgaulės būdu ėmė pinigus. Pinigus ėmė neatvaizduodama įmonės veikloje, vadinasi tai yra ir dokumentų klastojimas. Ji parduodavo auksinius amuletus, kurie kainuodavo iki 25 000 litų, sakydavo, kad tai apsaugos nuo nelaimių. Parduodavo koduojamą vandenį, druską, kurią reikėdavo išbarstyti“, – sakė nukentėjusiesiems atstovaujantis advokatas Artūras Bauža. 

Pasak advokato sumos buvo didelės, šiuo metu ieškinius yra pateikę penki nukentėję. 

Į teismo posėdį dėl pateisinamos priežasties neatvyko antras kaltinamasis – G.Visockas. Teismas gavo pažymą, kad vyras šiuo metu gydomas ligoninėje. 

Kauno apylinkės teismo teisėja atnaujino tyrimą, todėl, kad buvo aptikta tam tikrų netikslumų byloje, kuriuos reikia aptarti ir išsiaiškinti aplinkybes.

Kitas posėdis numatytas rugpjūčio pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius