Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sukčius apgavo į Andrea Bocelli koncertą bilietus pirkusią klaipėdietę

Ketvirtadienį į pareigūnus kreipėsi apgauta 25-erių klaipėdietė.
Andrea Bocelli Kaune
Andrea Bocelli Kaune koncertavo prieš porą savaičių, tačiau klaipėdietė koncerto neišvydo. / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

Mergina pranešė, kad spalio 19 d. internetiniame puslapyje skelbiu.lt aptiko skelbimą, kad parduodami bilietai į Andrea Bocelli koncertą Kaune. Tą pačią dieną susirašius žinutėmis su nepažįstamu pardavėju mergina sutarė, kad perka du bilietus už kiekvieną mokėdama po 100 eurų.

Spalio 19 d. iš savo banko sąskaitos į nurodytą sąskaitą mergina pervedė 100 eurų. Praėjus kelioms minutėms nukentėjusioji el.paštu gavo bilietą į koncertą kitos moters vardu. Gavusi bilietą, nukentėjusioji į tos pačios pardavėjos sąskaitą pervedė dar vieną šimtą eurų už kitą bilietą. Tą pačia dieną buvo atsiustas antras bilietas, tačiau lapkričio 4 dieną su nusipirktais bilietais moteriai nuvykus į Kauną ji į koncertą įleista nebuvo nes bilietais jau buvo pasinaudota prieš pusvalandį. Pradėtas tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius