Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikius avariją Klaipėdoje sukėlusį girtą vairuotoją, prie VW sėdo dar girtesnis draugas

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Klaipėdos Minijos gatvėje užfiksuotas susistumdymas tarp dviejų į avariją pakliuvusių vairuotojų. Eismo įvykio metu nukentėjęs BMW valdytojas bandė sutramdyti „VW Passat“ automobiliu jo mašiną apgadinusį girtą vairuotoją. Netrukus tas pats „VW Passat“ ir vėl įkliuvo policijai, tik šįkart prie jo vairo sėdėjo dar girtesnis vyras.
Naktinis reidas sostinėje
Policija/ Asociatyvi nuotr. / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Kaip informuoja Klaipėdos policija, liepos 15 dieną apie 0.10 valandą Minijos gatvėje Klaipėdoje grupė asmenų sukonfliktavo dėl eismo įvykio. BMW vairuotojas nurodė, kad „VW Passat“, važiuodamas Minijos gatvės ir Statybininkų prospekto sankryža, atsitrenkė į jo automobilio galą, taip jį sugadindamas.

Automobiliams sustojus Minijos gatvėje, namo kieme, BMW vairuotojas pastebėjo, kad „VW Passat“ vairavęs vyras yra neblaivus. Bandant jį sulaikyti, tarp „VW Passat“ vairuotojo, gimusio 1971 metais, ir BMW vairuotojo, gimusio 1991 metais, kilo konfliktas, kurio metu vyriškiai apsistumdė.

Konfliktą nutraukė policijos pareigūnai. Neblaivusis „VW Passat“ vairuotojas nušalintas nuo transporto priemonės vairavimo ir pristatytas į ligoninę kraujo tyrimams atlikti. Alkoholio matuokliu jam nustatytas 2,14 prom. girtumas. Po tyrimų jis atvežtas į Klaipėdos miesto policijos komisariatą – uždarytas į areštinę.

Netrukus, apie 00.26 valandą, Minijos gatvėje Klaipėdoje sulaikytas dar vienas girtas vairuotojas. Vyras, gimęs 1974 metais, įsėdęs į ankstesniame įvykyje dalyvavusį „VW Passat“, nuvažiavo iš Minijos gatvės namo kiemo už pastato.

Vyras, kuriam nustatytas 3,04 prom. girtumas, nušalintas nuo transporto priemonės vairavimo ir pristatytas į ligoninę kraujo tyrimams atlikti. Vėliau jis taip pat uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius