Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikomas tauragiškis priešinosi pasieniečiams

Pasienyje su Rusija sulaikomas į VSAT pareigūnų akiratį jau anksčiau nesyk patekęs tauragiškis pasipriešino pasieniečiams, todėl buvo surakintas antrankiais.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, trečiadienį VSAT Šakių rajono Turčinų kaimo ribose prie Šešupės, kuria eina Lietuvos siena su Rusija, kaimyninės šalies teritorijoje prijojo du raiteliai. Iš Lietuvos pusės į šią vietą priartėjo dar vienas asmuo. Neatmetama, kad vietovė buvo žvalgyta rengiantis sienos pažeidimui.

Lietuvos krante buvęs asmuo, pastebėjęs tarnybiniu visureigiu artėjančius VSAT Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio užkardos pasieniečius, leidosi bėgti į šalies gilumą.

VSAT pareigūnai leidosi paskui laukais sprunkantį bėglį ir netrukus jį prisivijo. Sulaikomas vyras pasieniečius išvadino necenzūriniais žodžiais, vis bandė pabėgti ir įnirtingai priešinosi, todėl VSAT pareigūnai panaudojo jėgą ir smarkuolį surakino antrankiais.

Šis pasirodė esąs 22-ejų tauragiškis, jau patekęs į sieną su Rusiją saugančių pasieniečių akiratį ir baustas dėl Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimų ir nepaklusimo pareigūnų reikalavimams.

Šįsyk jis pasienio ruože irgi buvo be dokumentų, todėl tauragiškiui Kudirkos Naumiesčio užkardos pasieniečiai pradėjo administracinės bylos teiseną.

Smarkuolis turės apsilankyti ir Šakių rajono apylinkės teisme. Jam pasieniečiai perduos medžiagą, surinktą pradėjus dar vieną aministracinės bylos teisena už teisėtų VSAT pareigūnų reikalavimų nevykdymą.

Po apklausos tauragiškį pasieniečiai paleido.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius