-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikytas lenkas, vilkiko ratuose gabenęs kontrabandines cigaretes

Muitinės pareigūnai Raigardo kelio poste sulaikė Lenkijos pilietį M.P., kurio vairuojamo vilkiko puspriekabėje aptiko įrengtą slėptuvę su cigarečių kontrabanda. Nelegalių rūkalų buvo rasta ir keturiuose vilkiko ratuose.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / MKT nuotr.

Sekmadienį apie 17.30 val. į Raigardo kelio postą vilkiku „Renault Magnum“ iš Baltarusijos atvykęs Lenkijos pilietis M.P. Lietuvos muitinės pareigūnams sakėsi tiesiog grįžtantis namo.

Tačiau muitininkai nusprendė detaliai patikrinti jo automobilį. Vilkiko puspriekabės grindyse pareigūnai aptiko įrengtą slėptuvę, kurioje rado cigarečių „L&M“ kontrabandą. Nelegalių rūkalų taip pat rasta dviejuose atsarginiuose ir dviejuose pakeliamuosiuose „Renault Magnum“ ratuose.

Muitinės kriminalinė tarnyba praneša, kad iš viso šia automašina mėginta nelegaliai įvežti 5 tūkst. 423 pakelius cigarečių, pažymėtų rusiškomis banderolėmis. Jų vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – daugiau nei 39 tūkst. litų.

Lenkijos pilietis buvo sulaikytas dviem paroms. Muitinės kriminalinės tarnybos Kauno skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo padaryti nusikalstamą veiką, neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis ir kontrabandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius