Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikytas trečias įtariamasis, įvykdęs ginkluotą plėšimą (nuotraukos)

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai šių metų gruodžio 28 dieną surengė slaptą operaciją, kurios metu sulaikė trečiąjį asmenį, įtariamą ginkluotu plėšimu, įvykdytu gruodžio 15 d. Vilniuje, Jočionių g. esančioje metalo supirktuvėje.
V. R. (gim. 1971 m.)
V. R. (gim. 1971 m.) / Vilniaus VPK nuotr.
Temos: 1 Plėšimas

Kaip teigiama išplatintame pranešime, sulaikytasis V. R. (gim. 1971 m.) kartu su A. P. (gim. 1963 m.) ir A. P. (gim. 1966 m.) įsibrovė į metalo supirktuvę Jočionių g. ir, grasindami šaunamuoju ginklu ir peiliu, kėsinosi iš seifo pagrobti pinigus. Vienas iš įtariamųjų šovė į lubas, kitą šūvį ketino paleisti į patalpoje esantį įmonės darbininką, tačiau užsikirto ginklas, bandė lipnia juosta surišti patalpoje buvusius žmones, tačiau jiems pasipriešinus kilo grumtynės. Nukentėjo vienas darbininkas. Tąkart du įtariamieji buvo sulaikyti, o trečiajam pavyko pasprukti.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai nustatė, kad, pabėgęs įtariamasis slapstosi soduose, šalia Naujosios Vilnios. Gruodžio 28–ąją pareigūnai surengė slaptą operaciją ir jį sulaikė.
Visi trys įtariamieji ankščiau teisti už vagystes, plėšimus ir turto prievartavimus. Dviem įtariamiesiems skirta kardomoji priemonė – suėmimas. Dėl trečiojo suėmimo pareigūnai šiandien kreipsis į teismą. Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas už padarytą ginkluotą plėšimą numato laisvės atėmimo bausmę nuo dviejų iki dešimties metų.

Įtariama, kad šie asmenys Lietuvoje galėjo įvykdyti ir daugiau smurtinių ar turtinių nusikaltimų. Nukentėjusiuosius prašytume kreiptis telefonais Vilniuje (8 5) 271 6104 arba (8 5) 271 6781.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius