Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikytas Ukmergės rajone sodybas plėšęs nepilnametis

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai išaiškino pastaruoju metu kaimo sodybas siaubusį vagišių. Paaiškėjo, kad tai Ukmergės rajone, Pivonijos seniūnijoje, gyvenančio nepilnamečio darbeliai.
Antrankiai
Asociatyvinė nuotr. / Evaldo Šemioto nuotr.

Kitais metais pilnametystės sulauksiantį jaunuolį Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai sulaikė gegužės 28 d. Rajono apylinkės prokuratūra gegužės 29 d. kreipėsi į teismą dėl kardomosios priemonės suėmimo skyrimo. Nepilnametis suimtas dviem mėnesiams.

Jaunuolis įtariamas gegužės 24 d. įsibrovęs į negyvenamą sodybą Pivonijos seniūnijoje, Buzų kaime, iš kurios vogė juodąjį metalą. Šeimininkas padarytą žalą įvertino 800 Lt.

Įtariama, kad gegužės 25 d. jis įsibrovė ir į sandėliuką Pivonijos seniūnijoje, Pakertušės kaime, iš kurio pavogė trimerį, benzopjūklą ir elektrinį vandens siurblį. Materialinė žala įvertinta 3090 Lt.

Be to, nepilnametį policija įtaria dar dviem vagystėmis iš sodybų Pivonijos seniūnijoje, Pakertušės kaime ir  Čepieniškių kaime.

Jaunuolis policijai žinomas. Balandžio mėnesį jis buvo nuteistas už vagystes, be to, jo atžvilgiu yra atliekami ikiteisminiai tyrimai Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Širvintų rajono policijos komisariate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius