Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikytas vagystes iš BMW automobilių vykdęs panevėžietis

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė asmenį, kuris įtariamas vagystėmis iš BMW automobilių.
BMW
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.

Sulaikytasis – policijai žinomas panevėžietis (gim. 1996 m.). Jam pareikšti įtarimai dėl vagysčių iš 12-os BMW markės automobilių. Didžioji dalis vagysčių buvo įvykdytos šiais metais Panevėžio mieste. Už tokias nusikalstamas veikas gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Dėl šių nusikaltimų yra atliekamas ikiteisminis tyrimas, kuriam vadovauja Panevėžio apylinkės prokuratūros prokuroras Paulius Jasiukaitis.

Prokuroras kreipėsi į Panevėžio apylinkės teismo Panevėžio rūmus, prašydamas įtariamajam skirti griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą. Teismas patenkino prokuroro prašymą ir skyrė įtariamajam suėmimą dviem mėnesiams.

Pastaruoju metu padažnėjus tokio pobūdžio vagystėms, patariama automobiliuose įsirengti signalizacijas, nepalikti jų atokiose vietose, laikyti garažuose, saugomose aikštelėse ar gerai apšviestuose kiemuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius