-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikyti du ginkluoti plėšikai, iš parduotuvės pagrobę kasos aparato stalčių su pinigais

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai kartu su Vilniaus rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos pareigūnais šių metų kovo 1 d. Vilniaus rajone, Juodšilių gyvenvietėje ir jos apylinkėse, surengė slaptą operaciją, kurios metu tuo pačiu laiku bet skirtingose vietose, sulaikė du Vilniaus rajono gyventojus – šešis kartus ankščiau teistą I. K. (gim. 1986 m.) ir penkis kartus teistą T. J. (gim. 1980 m.).
Ginkluoti plėšikai
Ginkluoti plėšikai / VOS VRP nuotr.
Temos: 1 Policija

Sulaikytiesiems pareikšti įtarimai dėl ginkluoto plėšimo, įvykdyto šių metų vasario 24 d. Vilniaus r., Salininkuose esančioje CENTO parduotuvėje. Apie 18 val. du kaukėti vyriškiai, grasindami parduotuvės darbuotojams ginklu ir panaudodami fizinį smurtą, pagrobė iš parduotuvės kasos aparato stalčių su pinigais.

Vakar Vilniaus 2 apylinkės teismas abiem įtariamiesiems skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams. Pareigūnai turi duomenų, kad šie asmenys Vilniaus mieste ir Vilniaus rajone yra įvykdę ir daugiau nusikaltimų, dėl kurių artimiausiu metu jiems bus pareikšti įtarimai. Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas už padarytą ginkluotą plėšimą numato laisvės atėmimo bausmę nuo dviejų iki dešimties metų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius