-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikyti jaunuoliai, naktį niokoję kelio ženklus

Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnai gana dažnai gauna iš gyventojų ar eismo dalyvių pranešimus apie sulaužytus arba pavogtus kelio ženklus. Kelio ženklų nuniokojimas padaro didelę žalą kelius prižiūrinčioms įmonėms. Bet kur kas didesnė žala gali kilti eismo saugumui ir transporto priemonių vairuotojams bei keleiviams. Ypač pavojus saugiam eismui padidėja rudenį, tamsiu paros metu neapšviestuose ir vingiuotuose kelio ruožuose. Šiose vietose kelių ženklinimas yra labai svarbus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Vilniaus VPK nuotr.

2011 m. spalio 11 d., apie 23 val. 20 min., Švenčionių rajono policijos komisariato budėtojai gavo pranešimą iš Valstybės sienos apsaugos tarnybos Ignalinos rinktinės Švenčionių užkardos patruliuojančių pareigūnų, kad Strūnaičio seniūnijoje, Ropiškės kaimo teritorijoje, yra sunaikinti kelio ženklai.

Policijos patrulių ekipažas kartu su kolegomis pasieniečiais netrukus po pranešimo sulaikė du jaunuolius, kurie prisipažino niokoję kelio ženklus. Už šiuos veiksmus jiems pradėta administracinė teisena pagal LR ATPK 145 str.1 d. (automobilių kelių, jų statinių ir įrenginių ar kelių eismo techninių reguliavimo priemonių sugadinimas, važiavimas asfalto danga vikšriniu transportu, kliūčių kelių eismui sudarymas, tarp jų kelio dangos užteršimas, – užtraukia baudą nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų).

Motyvų, dėl ko taip buvo elgiamasi, jaunuoliai policijos pareigūnams paaiškinti negalėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius