-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikyti septyni narkotikų platinimu įtariami asmenys (nuotraukos)

Gruodžio 6–8 dienomis Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Vilniaus aps. VPK) pareigūnai atliko tikslines policines operacijas prieš nelegalią narkotikų apyvartą. Jų metu iš viso buvo sulaikyti 7 asmenys, 5 iš jų yra įtariami sunkių ir labai sunkių nusikaltimų padarymu.
Narkotikai
Narkotikai / Vilniaus aps. VPK nuotr.

Vilniaus aps. VPK Nusikaltimų tyrimo valdybos Narkotikų kontrolės skyriaus ir Lietuvos policijos kinologijos centro pareigūnai, surinkę informaciją apie heroino ir psichotropinių vaistų platintojus romų bendrijoje, Vilniuje, S. Dariaus ir S. Girėno g. 185-1, sulaikė 4 romų tautybės asmenis ir atliko kratas trijuose namuose, prie jų esančiuose ūkiniuose pastatuose. Į vieną iš namų teko patekti išlaužiant duris, nes viduje buvę asmenys neatidarė durų ir bandė sunaikinti turimas narkotines medžiagas. Rasta daugiau kaip 50 vnt. dozėmis fasuoto heroino, psichotropiniai vaistai, svarstyklės, kiti narkotinių medžiagų fasavimui bei dozavimui skirti įrankiai, pinigai (dauguma banknotų – dešimties ir dvidešimties litų nominalo).

Tęsiant operaciją ir vadovaujantis turimais operatyviniais duomenimis, buvo sulaikytas ypatingai aktyviai heroiną Vilniuje platinęs asmuo. Narkotikus užsakovams vyriškis pristatydavo savo automobiliu – per apžiūrą jame rasta ir paimta 10 folijos lankstinukų su milteliais. Narkotikai buvo fasuojami po ketvirtį gramo (tiek užtenka trims heroino dozėms), šitaip siekta rečiau susitikinėti su klientais ir mažinti riziką būti išaiškintiems.

Iš septynių sulaikytųjų, du asmenys Vilniaus m. 3 apylinkės teisėjų nutartimis jau yra suimti.

Vilniaus aps. VPK dėkoja asmenims, nesitaikstantiems su kvaišalų platintojų nusikaltimais ir apie juos pranešantiems policijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius