Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sunkvežimio ir vaikų autobuso avarijos padariniai: vairuotojui sumaitota koja, dvi mergaitės ligoninėje (nuotraukos)

Šeštadienį policija pateikia detalesnę informaciją apie nukentėjusiuosius per avariją Panevėžio rajone.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / 15min.lt skaitytojo Ovidijaus B. nuotr.

Penktadienį 15min.lt pranešė apie dviejų sunkiasvorių transporto priemonių susidūrimą Užunevėžių kaimo (Panevėžio r., Raguvos sen.) Šilo gatvėje.

Šeštadienį Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pateikia detalesnę informaciją apie keturis nukentėjusiuosius – autobuso vairuotoją bei tris nepilnametes keleives.

Sužalotam autobuso „Scania K-92“ patyrusiam vairuotojui A.V. (gim. 1962 m.) Panevėžio ligoninėje nustatytas kairiojo kelio girnelės lūžimas ir kairiojo blauzdikaulio skilimas, vyriškis išleistas gydytis į namus.

Medikų pagalbos prireikė ir trims nepilnametėms moksleivėms. Dvi autobuso keleivės sužeistos rimčiau ir paliktos gydytis ligoninėje, viena išleista sveikti į namus.

Panevėžio rajono komisariato Kelių policijos skyriaus tyrėjos L.B. tarnybiniame pranešime užfiksuota, kad penktadienį 14.45 val. Užunevėžių kaime susidūrė Raguvos gimnazijai priklausantis autobusas, vairuojamas Raguvos gimnazijos vairuotojo, su sunkvežimio „Scania“, kurį vairavo R.J. (gimęs 1985 m.), tempiama priekaba.

Kaip jau skelbta penktadienį, teigiama, jog ne itin patyręs sunkvežimio vairuotojas važiavo gana dideliu greičiu. Kai pastebėjo, kad siaurutėje gatvelėje su autobusu gali būti nelengva prasilenkti, vaikinas bandė pristabdyti, tačiau priekaba slystelėjo ir kliudė autobuso priekį. Autobusu keliavo apie 30 vaikų.

Eismo įvykio aplinkybių tyrimas tęsiamas. Nelaimės kaltininkas (ar kaltininkai) bus įvardinti tik įvertinus visas nelaimės aplinkybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius