Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susižalojusio kauniečio gyvybė – ant plauko

Kauno medicinos universiteto klinikų medikai nuo šeštadienio kovoja dėl 49 metų vyro, savadarbiu šautuvu persišovusio galvą gyvybės. Kol kas neaišku, kaip įvyko nelaimė. Pareigūnai neatmeta versijos, kad tai nebuvo nelaimingas atsitikimas.
Sužalotas vyras gydomas Kauno klinikose
Sužalotas vyras gydomas Kauno klinikose / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Šautuvas

Pranešimą apie persišovusį vyrą greitosios pagalbos medikai gavo šeštadienį, apie 13.30 val. Paskambinęs sužeistojo giminaitis medikams nerišliai papasakojo, kad išgirdęs šūvį ir atbėgęs į kambarį, kur buvo nukentėjęs vyras, rado jį kraujo klane.

Pamatę, kad stipriai susižeidęs vyras dar gyvas, greitosios medicinos pagalbos gydytojai jį skubiai išvežė į Kauno medicinos universiteto klinikas. Iš Patrimpo gatvės nukentėjusysis buvo vežamas ne į skubios pagalbos, vadinamąjį priėmimo, skyrių, bet tiesiai į Neurochirurginės reanimacijos skyrių. Jame budėję medikai kaunietį skubiai operavo. Sekmadienį dar nebuvo aišku, ar vyras išgyvens.

Neaiškumų pilnos nelaimės aplinkybes ėmėsi narplioti Kauno policijos pareigūnai. Nors pradžioje atrodė, kad tai nelaimingas atsitikimas, pareigūnai neatmeta versijos, jog priežastis gali būti kita. Tarp versijų – nepavykusi savižudybė ir net bandymas pažaisti vadinamąją rusišką ruletę. Kuri iš versijų pasitvirtins, paaiškės pareigūnams tęsiant pradėtą ikiteisminį tyrimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius