Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sutinkant Naujuosius nuo petardų Lietuvoje nukentėjo mažiausiai trylika žmonių

Policija praneša, kad sutinkant Naujuosius Lietuvoje sprogdindami petardas nukentėjo mažiausiai trylika žmonių.
Fejerverkai
Fejerverkai / Photos.com

Kaip informuoja Policijos departamentas, šeštadienį į Kauno ligoninę kreipėsi ir dėl  šlaunų, lytinių organų, pilvo nudegimų gydomas ambulatoriškai E.V. (gim. 1981 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 22 val. Kaune, Savanorių pr., trys nepažįstami asmenys jam į kelnes įmetė petardą, kuri sprogo.

Sekmadienį į Šiaulių ligoninę pristatyta ir dėl kaklo nudegimo gydoma ambulatoriškai G.A. (gimusi 1991 m.), kuri paaiškino, kad tą pačią dieną apie 0 val. Šiauliuose, Rasos g., namo kieme, ją sužalojo sprogusi petarda.

Sausio 1 d. į Švenčionių ligoninę pristatytas ir dėl veido sužalojimo gydomas ambulatoriškai A.R. (gim. 1992 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 1 val. Švenčionių r., Adutiškio miestelyje, Švenčionių g., pats susižalojo sprogdindamas petardą.

Tą pačią dieną į Kauno ligoninę pristatytas ir dėl plaštakos nudegimo gydomas ambulatoriškai P.K. (gim. 1994 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 0.30 val. Kaune, Prancūzų g., susižalojo sprogdindamas petardą.

Sekmadienį į Panevėžio ligoninę pristatytas ir dėl  šautinės (su svetimkūniu) žaizdos krūtinėje paguldytas gydymui N.B. (gim. 1975 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 1.10 val. Panevėžio r., Fermos kaime, susižalojo sprogdindamas petardą.

Į Panevėžio ligoninę kreipėsi ir dėl pirštų  sužalojimo gydomas ambulatoriškai A.K. (gim. 1969 m.), kuris paaiškino, kad sekmadienį apie 1.20  val. Panevėžio r., Sokelių kaime, susižalojo sprogdindamas petardą.

Sausio 1 d. į Vilniaus ligoninę kreipėsi ir dėl plaštakos nudegimo gydomas ambulatoriškai M.B, (gim. 2005 m.), kuris paaiškino, kad šeštadienį apie 22.30 val. Vilniuje, Šv. Stepono g., giminaičio susprogdinta petarda jam apdegino ranką.

Sekmadienį į Klaipėdos ligoninę kreipėsi ir dėl akies sumušimo gydoma ambulatoriškai J.S. (gimusi 1990 m.), kuri paaiškino, kad tą pačią dieną apie 1 val. Palangoje, prie jūros tilto, jai į akį pataikė petarda.

Sausio 1 d. į Ukmergės ligoninę kreipėsi ir dėl kaktos sumušimo gydoma ambulatoriškai V.G. (gimusi 1945 m.), kuri paaiškino, kad tą pačią dieną apie 0 val. Ukmergės r., Tulpiakiemio kaime, Tvenkinio g., jai pataikė sūnaus iššauta petarda.

Į Jonavos ligoninę kreipėsi ir dėl akies sužalojimo gydomas ambulatoriškai V.S. (gim. 1959 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 0.20 val. Jonavos r., Kulvos kaime, susižalojo sprogdindamas petardą.

Į Alytaus ligoninę kreipėsi ir dėl kirstinės žaizdos krūtinėje gydomas ambulatoriškai S.S. (gim. 1985 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 1 val. Alytuje (vietos nenurodė), namo kieme, jam į krūtinę atsitrenkė fejerverkas.

Į Jonavos ligoninę kreipėsi ir dėl plaštakos sužalojimo gydomas ambulatoriškai V.M. (gim. 1975 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 0 val. Jonavoje, Žeimių g., susižalojo sprogdindamas petardą.

15min.lt taip pat jau skelbė apie incidentą Marijampolėje. Sekmadienį apie 0.38 val. Marijampolės pareigūnai iš medikų gavo pranešimą, kad į ligoninės priėmimo skyrių pristatytas marijampolietis R.V. (gim. 1965 m.), kuriam namo kieme sprogusi petarda sužalojo akį.

Po medikų apžiūros jam buvo nustatytas kairės akies sumušimas, vyras išvežtas į Kauno klinikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius