Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švenčiant Naujuosius petarda Vilniuje jaunuoliui nutraukė tris pirštus (papildyta 11.22 val.)

Nuo šventinių fejerverkų naujametę naktį Vilniuje nukentėjo du žmonės. Vienam iš jų amputuoti trys pirštai.
Festivalyje varžėsi trys pirotechnikoų komandos iš užsienio, pasirodymą surengė ir lietuvių fekerverkų įmonė „Blikas“. Garsiausias savo dainas renginyje atliko M.Mikutavičius.
Fejerverkai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ši nelaimė įvyko L.Giros g. 1986 m. gimusio jaunuolio rankose sprogo petarda ir jį smarkiai sužalojo. Vaikinas buvo nuvežtas į ligoninę, paaiškėjo, kad fejerverkai jam nutraukė tris vienos rankos pirštus.

Dar vienas žmogus buvo sužalotas sostinės senamiestyje. Atskriejusi petarda pradegino vyriškio drabužius ir nudegino kūną.

Žmogus buvo nuvežtas į ligoninę, jo sužalojimai nėra labai sunkūs.

Dar vieną žmogų petarda sužalojo Lazdijų r., Rudaminos miestelyje. 5 min. po vidurnakčio rankoje sprogusi petarda sužalojo 1971 m. gimusį vyriškį.

Dėl patirtų sužalojimų jis išvežtas į ligoninę Vilniuje.

Papildyta 11.22 val.: Policijos departamentas informuoja, kad petardos švenčiant Naujuosius Lietuvoje sužalojo ir daugiau žmonių.

Apie 2.30 val. į Šiaulių ligoninę iš  Šiaulių , Gegužių g., pristatytas ir dėl lūpos sumušimo paguldytas V.G. (gim. 1947 m.), kurį sužalojo mesta bei sprogusi petarda.

Įtariamieji neblaivūs G.D. (gim. 1986 m.) ir A.D. (gim. 1961 m.) apklausti. G.D. organizme aptikta 0,93 prom. alkoholio, toks pats girtumas nustatytas ir A.D.

Apie 1 val. į Telšių ligoninę iš Telšių r., Judrėnų kaimo, pristatytas ir dėl kiauryminės akies žaizdos pervežtas į Kauno klinikas V.P. (gim. 1958 m.), kuris galimai sužalotas sprogusio fejerverko. Aplinkybės tikslinamos.

Apie 1.10 val. į Šiaulių ligoninę iš  Šiaulių, Aušros g., pristatytas ir dėl kairės akies sužalojimo paguldytas D.J. (gim. 2005 m.), kuris buvo sužalotas gruodžio 31 d. apie 24 val. miesto centre, prie naujametinės eglės, po kojomis sprogus numestai petardai.

Apie 1 val. į Telšių ligoninę iš Telšių r., Plepų kaime, pristatytas ir dėl akies sužalojimo pervežtas į Kauno klinikas K.Š. (gim. 1982 m.), kuris galimai sužalotas sprogusio fejerverko. Aplinkybės tikslinamos.

Apie 1.25 val. Palangoje, Basanavičiaus g., ant jūros tilto, sprogusi petarda sužalojo R.T. (gim. 1960 m.), kuri dėl kojų nudegimo bei sumušimo gydoma ambulatoriškai.

Po vidurnakčio sprogdindamas petardas susižalojo ir 41 m. kaunietis. Jis apdegė veidą. Vyriškis gydomas ligoninėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius