Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švenčioniškė pasienio ruože vairavo neblaivi ir neturėdama dokumentų

Švenčionių užkardos pasieniečiai pasienio ruože sulaikė be dokumentų vairuojančią moterį, kuri, be to, buvo smarkiai apgirtusi.
Pasieniečiai tikrina sustabdytą automobilį
Pasieniečiai tikrina sustabdytą automobilį / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba informuoja, kad pirmadienį apie 8 val. ryto VSAT Ignalinos rinktinės Švenčionių užkardos pasieniečiai ties Švenčionių rajono Bačkininkų kaimu, šalia sienos su Baltarusija, sustabdė automobilį Volkswagen Passat. Nuošaliame pasienio keliuke VSAT pareigūnai tikrino retai pravažiuojančius automobilius, ar jų vairuotojai pasienio ruože turi čia privalomus asmens tapatybės dokumentus.

Sustabdyto automobilio vairuotoja jokių dokumentų, taip pat ir vairuotojo pažymėjimo, neturėjo. Nuo jos sklido alkoholio kvapas.

Pasieniečiai išsiaiškino, kad tai 27-erių Švenčionių rajono gyventoja. Jai buvo nustatytas 2,87 promilės girtumas. Su ja važiavo dar viena šio rajono gyventoja, kuri taip pat pasienio ruože neturėjo jokių dokumentų.

Abiem moterims Švenčionių užkardos pasieniečiai dėl Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimų pradėjo administracinių bylų teisenas.

Vairuotoją ir jos automobilį VSAT pareigūnai perdavė Švenčionių rajono policininkams, kurie vairuotoją baus už vairavimą išgėrus bei neturint dokumentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius