Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švenčionių rajone nuo kelio nuvažiavo ir apvirto dujovežis su 17 tonų dujų

Švenčionių rajone trečiadienio rytą nuo kelio nuvažiavo ir apvirto dujovežis, gabenęs 17 tonų dujų. Gelbėtojai teigia, kad dėl šios avarijos pavojus aplinkiniams nebuvo iškilęs.
Ugniagesys prie dujų užpildymo kolonėlės
Ugniagesiai teigia, kad pavojus dėl avarijos aplinkiniams nebuvo iškilęs (asociatyvinė nuotr.) / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Kaip 15min.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, apie 11.17 val. gautas pranešimas, kad Švenčionių rajone, ties Salavo kaimu, nuo kelio nuvažiavo ir apvirto dujovežis gabenęs 17 tonų suskystintų dujų.

Į avarijos vietą buvo išsiųsti policijos patruliai ir ugniagesiai gelbėtojai.

„Paaiškėjo, kad dujų nuotėkio nėra. Dujovežis pilnai nuvažiavo nuo kelio, eismo apvirtusi transporto priemonė neblokavo. Tad realaus pavojaus aplinkiniams nebuvo“, - teigia ugniagesiai.

Apžiūrėjus įvykio vietą buvo nuspręsta, kad dujas iš cisternos reikia perpumpuoti į kitą dujovežį ir tik tada apvirtusią transporto priemonę bus galima pakelti su kranu. Šiais darbais rūpinasi dujovežio savininkė bendrovė „Okseta“. Kol vyksta avarijos likvidavimo darbai, įvykio vietoje budi ir ugniagesiai gelbėtojai.

Avarijos aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius