Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švenčionių rajono savivaldybės merui Vytautui Vigeliui pareikšti įtarimai dėl galimo piktnaudžiavimo

Specialiųjų tyrimų tarnybos Vilniaus valdybos pareigūnai, ikiteisminio tyrimo dėl galimo piktnaudžiavimo metu surinkę pakankamai duomenų, pareiškė įtarimus Švenčionių rajono savivaldybės merui Vytautui Vigeliui ir Švenčionių rajono savivaldybės Vietinio ūkio skyriaus vedėjui Juozui Urbanavičiui.
Vytautas Vigelis
Vytautas Vigelis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip rašoma STT pranešime, šis ikiteisminis tyrimas pradėtas gavus duomenų, kad siekiant išvengti galimų neigiamų Švenčionių savivaldybės tarnautojų kelionės į Prancūziją, kurios metu Varšuvoje dėl neblaivumo iš lėktuvo buvo išlaipintas V.Vigelis, pasekmių, Švenčionių rajono savivaldybėje galėjo būti klastojami dokumentai dėl savivaldybės mero V.Vigelio atostogų.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Kaip jau buvo skelbta, pernai lapkritį Švenčionių rajono meras V.Vigelis, savivaldybės Vietinio ūkio skyriaus vedėjas Juozas Urbanavičius ir bendrovės „Švenčionių švara“ vadovas Kazimieras Džiaukštas skrido į komunalininkų konferenciją Paryžiuje, tačiau jos nepasiekė - atskridę iki Varšuvos apsisuko ir grįžo atgal į Lietuvą. Tiesa, kalbas, kad jie galėjo būti neblaivūs ir dėl to išlaipinti iš lėktuvo, V.Vigelis neigė.

Tačiau oro linijos „LOT Polish Airlines“ patvirtino Švenčionių politikams, kad šio rajono savivaldybės meras „darbietis“ V.Vigelis Varšuvos oro uoste pasirodė neblaivus ir drumstė viešąją tvarką, tad jam su bendrakeleiviais nebuvo leista skristi į Paryžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius