-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventinį savaitgalį Vilniaus muitininkai sulaikė kontrabandinių rūkalų beveik už 39 tūkst. litų

Per šventinį savaitgalį Vilniaus teritorinės muitinės (VTM) pareigūnai įvairiuose kelio postuose sulaikė kontrabandinių rūkalų beveik už 39 tūkst. litų.
Šventinį savaitgalį Vilniaus muitininkai sulaikė kontrabandinių rūkalų beveik už 39 tūkst. litų.
Šventinį savaitgalį Vilniaus muitininkai sulaikė kontrabandinių rūkalų beveik už 39 tūkst. litų. / VTM nuotr.
Temos: 1 Muitinė

Kaip teigiama VTM išplatintame pranešime, daugiausia kontrabandinių rūkalų sulaikyta Medininkų ir Lavoriškių kelio postuose. Kituose kelio postuose Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai patikrino ir daugiau automobilių, kurių vairuotojai savo automobiliuose įrengtose slėptuvėse mėgino paslėpti nedidelius kiekius kontrabanda gabenamų cigarečių. Visiems pažeidėjams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai, o neteisėtai gabentos prekės ir automobiliai sulaikyti. Realizavus per savaitgalį sulaikytą kontrabandą juodojoje rinkoje, valstybei būtų nesumokėta, preliminariais apskaičiavimais, daugiau kaip 27 tūkst. litų.

Vėlyvą Kūčių vakarą Medininkų kelio posto pareigūnai sustabdė įtarimų sukėlusį Baltarusijos piliečio
S. A vairuojamą automobilį „Seat Toledo“. Patikrinus įtartiną automobilį paaiškėjo, kad kontrabandos gabenimo schema nesikeičia – muitinės pareigūnus vairuotojas tikėjosi apgauti teigdamas, kad nieko neleistino neveža. Apžiūrėję automobilį, muitininkai kontrabandinius rūkalus aptiko automobilio dvigubame dugne specialiai įrengtoje slėptuvėje. Sulaikyta 1380 pakelių kontrabanda gabenamų cigarečių „Minsk City“ ir „Minsk Capital“, kurios įvertintos daugiau kaip 14,6 tūkst. litų.

Pirmąją šv. Kalėdų naktį Lavoriškių kelio poste muitinės pareigūnai patikrino dar vieno Baltarusijos piliečio P. K. vairuojamą automobilį „Toyota Previa“. Kaip paprastai, iš vairuotojo išgirdę tradicinį patikinimą, kad nieko neleistino neveža, pareigūnai nusprendė detaliau apžiūrėti įtarimų sukėlusį automobilį. Tikrinant automobilį neapsieita ir be montavimo darbų, nes cigarečių pakelius vairuotojas buvo išslapstęs automobilio duryse, vidinėse šoninėse automobilio sienose bei po vidine stogo apdaila. Iš viso slėptuvėse vyras gabeno beveik 6 dėžės kontrabandinių cigarečių „Minsk Capital“, kurių vertė – daugiau kaip 21 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius