-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Taksi automobiliu į Lietuvą bandė patekti penki nelegalai

Kalvarijos savivaldybėje Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė penkis iš Lietuvos vykusius nelegalus – tris rusus ir du gruzinus.
taksi
Iliustracinė nuotrauka: taksi automobiliai / Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr.

Šeštadienį vakare VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo patikrinti sustabdė keliu Marijampolė–Suvalkai vykusį vienatūrį „Volkswagen Sharan“. Transporto priemonė buvo pažymėta lietuviškais taksi numeriais bei skiriamaisiais ženklais.

Automobilį vairavusio 27 metų vyro, Lietuvos piliečio, dokumentai buvo nepriekaištingi, tačiau VSAT pareigūnų dėmesį iškart patraukė taksi vykę penki keleiviai. Du iš jų pasieniečiams pateikė Gruzijos piliečių pasus, išduotus 44 metų ir 45 metų vyrams, trys – rusiško pavyzdžio pasus, priklausančius 33 metų, 37 metų ir 44 metų vyrams.

Kaip įprasta tokiais atvejais, užsieniečių pasuose nebuvo Šengeno vizų, leidžiančių trečiųjų šalių piliečiams teisėtai būti bendrijos erdvėje.

VSAT praneša, kad patikrinimo metu taip pat nustatyta, kad vienam nelegalui, 44 metų vyrui, taikomas apribojimas atsisakyti leisti įvažiuoti į Šengeno teritoriją. Taip nusprendė Belgijos pareigūnai.

Pirminiais duomenimis, penkiukė Lietuvos ir Lenkijos sienos link taksi automobiliu atvažiavo iš Vilniaus. Kaip ir kur užsieniečiai neteisėtai pateko į Lietuvą aiškinsis ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto sienos perėjimo pradėję VSAT Lazdijų rinktinės pareigūnai.

Visus nelegalus pasieniečiai uždarė į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius