Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarnybinį automobilį plovykloje palikę Jonavos pareigūnai jį rado sudaužytą

Jonavoje – keistas eismo įvykis. Apie 13 val. Vasario 16-osios gatvėje esančioje „Žibalo“ degalinėje į stulpą įvažiavo policijos pareigūnų tarnybinis automobilis, kurį vairavo pašalinis žmogus. Eismo įvykio metu nukentėjo jį vairavęs jaunas vyras.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Jonavoszinios.lt nuotr.

Pirminiais duomenimis, policijos pareigūnai į „Žibalo“ degalinėje esančią plovyklą atvyko nuplauti tarnybinio automobilio. Plovykloje jį palikę, pareigūnai kitu automobiliu išvyko į įvykį. Netrukus sulaukta pranešimo, jog automobilis – sudaužytas.

Pirminiais duomenimis, policijos tarnybinį automobilį iš plovyklos išvarė jaunas vyras, ir dėl neaiškių priežasčių rėžėsi į stulpą.

Policijos tarnybinį automobilį iš plovyklos išvarė jaunas vyras, ir dėl neaiškių priežasčių rėžėsi į stulpą.

Vyrui prireikė medikų pagalbos, jis išvežtas į ligoninės priėmimo skyrių. Į įvykio vietą iškviesti ir ugniagesiai, mat pagal pirminį pranešimą buvo gauta informacija, jog automobilyje prispaustas žmogus.

Kol kas nežinia, kas toks automobilį išvairavęs vyras. „Žibalo“ degalinės vadovas Edmundas Stepšys tvirtino, kad jis – ne įmonės darbuotojas.

„Jis čia nuolat sukiodavosi, laukdavo merginos iš mokyklos grįžtančios“, – sakė E.Stepšys.

Kaip pašalinis žmogus pateko į plovyklą, nežinia. Informacija apie įvykį bus perduota ir darbo inspekcijai, o pareigūnai turėtų aiškintis, ar nukentėjęs vyras nėra plovyklos darbuotojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius