Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp užsienyje vogtų traktorių savininkų – ir geriausia Lazdijų rajono ūkininkė

Alytaus policija atlieka tyrimą dėl grupės žmonių užsiiminėjusių traktorių ir kitų technikos priemonių vagystėmis. Neoficialiomis žiniomis, vogtos technikos rasta ir pas geriausia Lazdijų rajono ūkininke prieš penketą metų pripažintą Almą Rutkauskienę.
Geriausia Lazdijų rajono ūkininke prieš penketą metų pripažinta Alma Rutkauskienė nekomentavo paviešintos informacijos, kad tyrime minima ir jos pavardė.
Geriausia Lazdijų rajono ūkininke pripažinta Alma Rutkauskienė nekomentavo paviešintos informacijos, kad tyrime minima ir jos pavardė. / Vilmos Danauskienės nuotrauka iš Alytausgidas.lt

Pirminiais duomenimis, grupė asmenų, žemės ūkio techniką grobė užsienyje ir ją vežė į Lietuvą. Čia buvo klastojami kėbulo numeriai, pirkimo-pardavimo dokumentai. Galop technika gaudavo lietuvišką registraciją. Pareigūnai tvirtina, kad klastotės buvo itin kokybiškos.

Vagišiai rinkosi toli gražu ne pačią pigiausią žemės ūkio techniką. Juos domino krautuvai ir traktoriai, pagaminti 2010-2016 metais. Kiek žemės ūkio technikos gaujai pavyko pavogti ir realizuoti, kol vyksta tyrimas, policija atskleisti negali, tačiau tai – ne vienetiniai atvejai.

Alytaus policija sulaikė įtariamų asmenų grupę iš Alytaus ir Marijampolės apskričių. Jiems pareikšti įtarimai dėl nusikalstamų veikų, vienas iš įtariamųjų Alytaus apskrities gyventojas suimtas dviem mėnesiams.

Neoficialiomis portalo Alytausgidas.lt žiniomis, vogtos technikos rasta ir pas geriausia Lazdijų rajono ūkininke prieš penketą metų pripažintą Almą Rutkauskienę.

VIDEO: Vogtos technikos pirkėjų tarpe gali būti ir geriausia rajono ūkininkė

Gali būti, kad ilgapirščiai technikos pardavė ir kitų rajonų žemdirbiams.

Tyrimą atlieka Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, kontroliuojami Kauno apygardos prokuratūros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius