Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragėje degė ant tralo gabenti automobiliai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad po 24 iš eilės įtempto darbo parų, kai ugniagesiams kasdien tekdavo gesinti šimtus gaisrų, trečiadienį jie galėjo kiek lengviau atsikvėpti. Po Lietuvos žemę pagaliau sudrėkinusio ilgai laukto lietaus, per praėjusią parą kilo 46 gaisrai, iš jų jau tik 21 – atvirose teritorijose. Gaisrų metų nukentėjo vienas žmogus, tačiau ugniagesiai į šį įvykį nebuvo kviesti.
Gesintuvas
Gesintuvas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Statistika Tauragė

Trečiadienį Kauno APGV Gaisrų tyrimo poskyris gavo pranešimą, apie antradienio vakarą kilusį gaisrą R. Kalantos gatvėje esančioje UAB „Michael Nemunas“ priklausančioje gamykloje. Per gaisrą gamybiniame ceche apdegė rozečių pervyniojimo įrengimo elektros laidų instaliacija, valdymo spinta, plastikinė šiukšlių dėžė, o gaisro metu apie 90 proc. kūno apdegusį 53-ejų metų vyrą medikai išvežė į ligoninės reanimaciją. Įvykis tiriamas.

Praėjusią naktį apie 1.10 val. Vilniuje, Belmonto gatvėje, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna, tad jo išgelbėti nepavyko. Taip pat apdegė medinio ūkinio pastato siena ir jo priestatas, sudegė sandėliukas, apdegė traktorius, sudegė lauke sukrautos lentos, išdegė 4 arai miško paklotės. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 3 val. Druskininkų savivaldybėje, Diržų kaime, užsidegė ir iki pamatų sudegė medinis ūkinis pastatas, o dar vienas ūkinis pastatas apie 21.15 val. užsiliepsnojo Ukmergės rajone, Sukinių kaime. Per gaisrą išdegė pastato vidus, sudegė jo stogas, medinė statinio dalis, ūkio reikmenys. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Apie 15.35 val. Klaipėdoje, už Šilutės plento, užsidegė automobilis VW Golf. Gaisro metu išdegė visos degios mašinos detalės, o gaisras įsiplieskė dėl gedimų automobilio elektros instaliacijoje.

Dar didesnių nuostolių padarė gaisras, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 1 val. kilęs Tauragėje, Pramonės gatvėje, individualios įmonės „4R“ transporto stovėjimo aikštelėje. Atskubėjus ugniagesiams, ant tralo, stovėjusio tarp kitų dviejų tralų, atvira liepsna degė automobilis Peugeot 607, nuo kurio pradėjo degti ir kiti šalia stovėję lengvieji automobiliai. Per gaisrą Peugeot sudegė nepataisomai, nuo ugnies ir dūmų nukentėjo ir 2 kiti ant tos pačios priekabos stovėję automobiliai. Ant šalia stovėjusio vilkiko Renault priekabos nuo karščio apsilydė dar trijų lengvųjų automobilių apdaila ir detalės. Įvykis tiriamas.

Dar vienas gana naujas automobilis naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 2.50 val. užsiliepsnojo Kelmėje, Mackevičiaus gatvėje. Gaisro metu išdegė automobilio SAAB 95 variklio skyrius, mašinos vidus, apdegė stogas. Ir šio gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Be gaisrų gesinimo ugniagesiai dar atliko 15 kitų gelbėjimo darbų bei išgelbėjo vieną žmogų. Apie 14 val. Vilniaus ugniagesiai gelbėtojai iš Žirmūnų gatvėje esančio šiluminės trasos 5 m šulinio ištraukė į jį įkritusį 45-erių metų vyrą. Nukentėjusiajam jie uždėjo kaklo įtvarą ir perdavė žmogų medikų globai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius