Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragės kelių erelis vėl įkliuvo pareigūnams

Trečiadienį Tauragėje policijos pareigūnai sulaikė itin grubiai Kelių eismo taikyles pažeidinėjantį vairuotoją. Dienos metu, kai mieste pilna pėsčiųjų ir transporto, pažeidėjo automobilis pavojingai manevruodamas skriejo Tilžės gatve didesniu nei 100 km/h greičiu.
KET pažeidėjas
KET pažeidėjas / Tauragės apskrities VPK nuotr.

Tauragės apskrities VPK praneša, kad apie 15.30 val. policijos pareigūnai, važiuodami skiriamaisiais ženklais nepažymėtu tarnybiniu automobiliu pastebėjo iš degalinės ties Taurais (Tauragės r.) išsukantį žalios spalvos „Subaru“.

Automobilis, neleistinai lenkdamas ir kelkraščiais iš dešinės apvažinėdamas kitas transporto priemones, net nemažindamas greičio prie sankryžų bei perėjų, didžiuliu greičiu nulėkė miesto link. Greičio matuoklis policijos automobilyje užfiksavo 116 km/h greitį.

Nieko nelaukdami pareigūnai taip pat padidino greitį ir ties Tauragės pilimi sustabdė įsismarkavusį kelių erelį.

Paaiškėjo, kad automobilio vairuotojas – gerai policijai žinomas nuolatinis KET pažeidėjas R.N. (gim. 1990 m.) Šio tauragiškio „sąskaitoje“ – per 30 KET pažeidimų, užfiksuotų nuo 2007 metų, kai vyrukas įgijo teisę vairuoti.

Per šį laikotarpį jaunuolis spėjo netekti teisės vairuoti, net 14 kartų įkliūti policijai vairuodamas transporto priemonę, kai teisė yra atimta, šešis kartus nepakluso pareigūnų reikalavimui sustabdyti automobilį, taip pat yra baustas už vairavimą išgėrus, greičio viršijimą, važiavimą automobiliu neleistinai tamsintais langais.

Trečiadienį jaunuolis vėl buvo pristatytas į policijos komisariatą, jam surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas dėl leistino greičio viršijimo daugiau nei 50 kilometrų ir chuliganiško vairavimo.Baudą už šiuos pažeidimus tauragiškiui skirs teismas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius