-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragės policinkai sučiupo ir narkotikų platintoją, ir jų pirkėją

Pirmadienį Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai demaskavo kvaišalų platintoją ir jo klientą.
Asociatyvinė iliustracija: antrankiai, sulaikymas
Asociatyvinė iliustracija: antrankiai, sulaikymas / Policijos departamento nuotr.
Temos: 2 Tauragė Narkotikai

Turėdami išankstinės informacijos, pareigūnai šių metų birželio 15-ąją, apie 12.30 val., netrukus po sandėrio, Tauragėje sulaikė 38 m. kvaišalų pirkėją, pas kurį buvo rasta narkotinės medžiagos heroino (iš viso 4 dozės). Pareigūnai taip pat atliko kratą tauragiškio namuose, kur buvo rasti 4 vnt. užspaudžiamų maišelių su baltos spalvos biria medžiaga, kaip įtariama, amfetaminu bei vienas užspaudžiamas maišelis su kanapėmis.

Narkotines medžiagas platinęs asmuo sulaikytas kiek vėliau, grįžtant į namus. 50-metis tauragiškis, turėdamas tikslą platinti narkotines medžiagas, su savimi gabeno 2 dozes narkotinės medžiagos heroino.

Turėdami pagrįstų įtarimų, kad vyras gali disponuoti ir didesniu kvaišalų kiekiu, pareigūnai atliko kratą ir jo gyvenamajame bute, kur vyras įvairiose vietose slėpė didelį kiekį narkotinių medžiagų, kaip įtariama, heroino ir kanapių.

VIDEO: Tauragės policijos pareigūnai demaskavo ir kvaišalų platintoją, ir vartotoją


Šiuo metu platintojas suimtas 3 mėnesiams. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pirkėjui už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 2 metų

. Platintojui už neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu gresia kiek liūdnesnis likimas - laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius