-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragės rajone sulaikytas neblaivus vaikus į mokyklas vežiojančio autobuso vairuotojas

Ankstyvą pirmadienio rytą Tauragės policijos pareigūnams įkliuvo neblaivus autobuso, vykstančio maršrutu Vaitimėnai–Lomiai–Tauragė vairuotojas. Kiekvieną darbo dienos rytą didžiąją šio autobuso keleivių dalį sudaro į mokyklas skubantys vaikai.
Įspėjimas
Įspėjimas. / Photos.com nuotr.

Kaip rašoma Tauragės apskrities VPK pranešime, apie 6.20 val. Lomių kaimo gyventojas J.S. policijos patrulių buvo sustabdytas Šakviečio kaime autobusu vykstantis į darbą. Transporto priemonėje vaikų nebuvo, nes vairuotojas pagal nustatytą maršrutą dar tik turėjo vykti į stoteles, kur jo laukė jaunieji keleiviai. Patikrinus alkoholio kiekio matuokliu vyriškiui buvo nustatytas lengvas 0,98 promilės girtumas.

Kiekvieną rytą būrį aplinkinių gyvenviečių vaikų į mokyklą iki šiol vežiojęs J.S., matyt, neįvertino jam patikėtos atsakomybės už jaunų žmonių gyvybes. Neblaivaus vairuotojo elgesys galėjo baigtis skaudžia nelaime nemažai šeimų, tačiau pastabių gyventojų ir policijos pareigūnų dėka buvo užkirstas kelias nusikalstamai veikai, o vaikai sėkmingai pasiekė mokyklą.

Vyrui už transporto priemonės vairavimą esant neblaiviam gresia bauda nuo 1000 iki 1500 litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių metų iki vienerių metų ir šešių mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius