-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Tauragės rajone žaibas sudegino ūkinį pastatą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje užregistruoti 34 gaisrai. Jų metu du žmonės žuvo, o trys gyventojai buvo traumuoti.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Tragiškas gaisras ketvirtadienį apie 20.30 val. kilo Vilniuje, Gabijos gatvės 9-aukščio gyvenamojo namo pirmame aukšte esančiame bute. Atskubėję ugniagesiai, su kvėpavimo aparatais patekę į uždūmintą ir šiukšlėmis užverstą butą, viduje rado, apie 40 proc. kūno apdegusį, 65-erių metų vyrą, kurį išnešė į lauką ir perdavė greitosios pagalbos medikams. Žmogus su antro ir trečio laipsnio kūno nudegimais buvo nuvežtas į ligoninę. Netrukus bute ugniagesiai rado ir dviejų stipriai apdegusių 65-erių ir 43-ejų metų moterų kūnus. Per gaisrą kambaryje išdegė šiukšlės ir skudurai, aprūko butas. Įvykis tiriamas.

Apie 17.55 val. gautas pranešimas, jog Tauragės rajone, Deferencijos kaime, žaibas trenkė ir uždegė medinį ūkinį pastatą. Gaisro metu supleškėjo visas statinio stogas, apdegė perdengimas. Gaisro nuostoliai tikslinami.

Apie 18.30 val. gaisras kilo Vilniuje, Jazminų gatvėje stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, dviejų aukštų namo stogas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą nudegė ir buvo nuardyta apie 100 kv. m stogo, apdegė mansarda, vandeniu buvo sulieti abu namo aukštai. Gaisro priežastis ir nuostoliai aiškinami.

Apie 23.20 val. Kaune, Geležinio Vilko gatvėje, kaip spėjama, buvo padegtas lengvasis automobilis Rover 75. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius, antvožas, aprūko priekinis stiklas.

Dar vienas kol kas nenustatyto savininko automobilis naktį iš ketvirtadienio į penktadienį  apie 1.20 val. užsiliepsnojo Vilniuje, S.Batoro gatvėje. Atskubėjus ugniagesiams, krovininis automobilis Fiat Ducato degė atvira ugnimi. Per gaisrą išdegė mašinos kabina, apdegė krovininis skyrius. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Maždaug tuo pačiu metu Šilutėje, Grabupėlių gatvėje esančiame individualiame gyvenamajame name, užsidegė vienas kambarys. Gaisro metu sudegė dalis minkšto kampo, apdegė plastikiniai langai, televizorius, aprūko patalpos. Gaisras kilo dėl neatsargaus elgesio su ugnimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius