-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisėjas Audrius Cininas, dėl kurio ligos pirmadienį žlugo Laimutės Stankūnaitės apklausa, viešai prisipažino, kad palūžo sporto klube

Pagrindinę pedofilijos bylą narpliojančios teisėjų kolegijos vadovas Audrius Cininas socialiniame tinklalapyje išplatino trumpą paaiškinimą, dėl kokių aplinkybių pirmadienį teismas buvo priverstas atidėti Laimutės Stankūnaitės apklausą.
Teisėjas Audrius Cininas
Teisėjas Audrius Cininas / Gretos Skaraitienės nuotr.

Netikėtai pirmadienį žlugęs pedofilijos bylos nagrinėjimas sukėlė daug aistrų ir spėlionių. Tačiau pavakarę pasirodė informacija iš pirmųjų lūpų.

Bylą nagrinėjantis teisėjas Audrius Cininas, dėl kurio negalavimų šią popietę teko atidėti ilgai lauktą ir sunkiai organizuotą Laimutės Stankūnaitės apklausą, socialiniame tinklalapyje paaiškino, kas iš tiesų atsitiko.

Teisėjas prisipažino, kad darbo dieną sunegalavo sportuodamas.

„Po rytinės bylos nuėjau į sporto salę, kad nuimčiau stresą. „Lipdamas į kalną“ pasijutau blogai“,  – rašo teisėjas. Anot A.Cinino, nuvykus į gydymo istaigą, medikai jam įtarė širdies smūgį.

Teisininkas siekia užkirsti kelią spėlionėms ir išsigalvojimams apie jo būklę.

„Pervežė į Santariškes, ištyrė, suleido vaistus. Sutvarkė spaudimą. Infarkto nėra. Sąmokslo taip pat jokio nėra“, – viešai papasakojo Temidės tarnas 

A.Cininas socialiniame tinklalapyje lakoniškai pasidalijo ir savo ateities planais: „Dabar tiesiog noriu dvi dienas pailseti.“ Teisėjas taip pat paneigė viešai paskleistą informaciją, kad jis sukniubo kavinėje.

Kaip jau rašė 15min.lt, pastaruoju metu A.Cininas pagarsėjo ne tik principingu požiūriu ir entuziazmu šioje pedofilijos byloje. Šis Temidės tarnas per kelias savaitės susidorojo su kita ne mažesnį rezonansą sukėlusia Irmos Jurgelevičius vagysčių byla, kurios ankstesnė teisėja nebaigė nagrinėti per visus metus. Teismo duomenimis, A.Cininas nuo šių metų pradžios išnagrinėjo jau per pusšimtį baudžiamųjų bylų, tuo tarpu daugelio jo kolegų krūviai buvo kur kas mažesni.

Kaip žinoma, teisinį procesą, kuris jau kelerius metus drebina Lietuvą po neakivaizdinės Drąsiaus Kedžio ir Andriaus Ūso dvikovos dėl pedofilijos, kai kas vadina „Byla-žudike“. Kaune buvo nušauti 2 žmonės, po to mįslingomis aplinkybėmis negyvi rasti ir D.Kedys bei A.Ūsas, paslaptys dar gaubia ir buvusio Kauno apygardos teismo pirmininko įsūnio Vaido Milinio mirtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius