-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas leido suimti neįgalią senolę apiplėšusius įtariamuosius

Tris dienas Šiaulių rajone už apiplėštos senolės pinigus Šiauliuose pramogavę plėšikai linksmybes baigė Tardymo izoliatoriuje. Ketvirtadienį teismas sankcionavo jų suėmimą – 17-metis M.B. suimtas 20 parų, jo bendrininkas 41-nerių D.K. – mėnesiui.
Antrankiai
Antrankiai / Policijos nuotr.

Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, rugpjūčio 4-osios ryte Šiaulių apskrities policijos budėtojas gavo pranešimą, kad naktį Šiaulių rajone, Eidukių kaime, apiplėšta vienkiemyje gyvenanti 78 metų neįgali L.D. Išdaužę jos namo lango stiklą, į vidų įsibrovė du asmenys ir, laikydami senolę už rankų, gyvenamosiose patalpose ieškojo pinigų. Įsibrovėliai išvartė baldus, išmėtė kambaryje buvusius daiktus. Suradę pinigus, jie pasišalino. Plėšikų laimikis siekė per tūkstantį litų. Nuskriaustą Šiaulių rajono gyventoją iš ryto rado pas ją atėjusi socialinė darbuotoja.

Policijos pareigūnams tirti šį nusikaltimą buvo nelengva, kadangi moteris turi regėjimo bei klausos negalią ir apibūdinti savo užpuolikų negalėjo.

Šiaulių rajono policijos komisariato kriminalistai, bendraudami su gyventojais, kruopščiai rinko informaciją, galinčią turėti sąsajų su šiuo nusikaltimu, ir antradienį sulaikė du senolės apiplėšimu įtariamus Šiaulių rajono, Žarėnų kaimo, gyventojus.

Septyniolikmetis M.B. buvo sulaikytas Šiaulių autobusų stotyje, kitas – 41-nerių metų D.K. - Žarėnų kaime. Abiem sulaikytiesiems pareikšti įtarimai dėl plėšimo. Pagrobtuosius pinigus įtariamieji jau buvo spėję išleisti. Tris dienas ir tris naktis jie pramogavo Šiauliuose, lankydamiesi kavinėse, boulinguose ir kitose pasilinksminimo vietose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius