Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismui perduota FNTT tyrėjos byla

Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai kartu su Specialiųjų tyrimų tarnybos Vilniaus valdybos pareigūnais baigė tirti ir Vilniaus miesto 2 apylinkės teismui perdavė baudžiamąją bylą dėl neteisėto informacijos apie asmens privatų gyvenimą atskleidimo, piktnaudžiavimo ir ikiteisminio tyrimo duomenų atskleidimo be leidimo.
Byla
Byla / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip rašoma Generalinės prokuratūros pranešime, nusikalstamų veikų padarymu kaltinama Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos vyriausioji tyrėja L.A.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, kaltinamoji, atlikdama ikiteisminį tyrimą, be asmens sutikimo kitų asmenų labui panaudojo informaciją apie svetimo žmogaus privatų gyvenimą. Tik savo atliekamų pareigų dėka ji sužinojo šią informaciją, be prokuroro leidimo atskleidė ikiteisminio tyrimo duomenis.

Šioje byloje dėl nusikalstamų veikų organizavimo, t. y. neteisėto informacijos apie privatų asmens gyvenimą rinkimo, piktnaudžiavimo ir ikiteisminio tyrimo duomenų atskleidimo be leidimo, kaltinimai taip pat pareikšti ir advokatui P.B. bei vienos bendrovės vadybininkui A.A.

Ikiteisminiam tyrimui vadovavo Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai, o nusikaltimus išaiškino ir tyrimą atliko Specialiųjų tyrimų tarnybos Vilniaus valdybos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius