Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telefoniniai sukčiai apsimeta ir draudikais

Telefoniniai sukčiai sugalvojo naują būdą vilioti žmonių pinigus – jie apsimeta draudimo bendrovės atstovais, siūlančiais paskolas. 
Telefoninis sukčius
Telefoninis sukčius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Draudimo bendrovė „Gjensidige“ sulaukė pranešimo, kad draudiku prisistatęs žmogus skambino ir primygtinai siūlė suteikti paskolą. Įtarimą sukėlė tai, jog jis prašė pervesti „administracinį mokestį“.

„Draudimo bendrovė „Gjensidige“ atkreipia dėmesį ir ragina gyventojus būti budriais – draudimo bendrovės neteikia paskolų ir neprašo atlikti mokėjimų už draudimo paslaugas, kalbantis telefonu“,– rašoma „Gjensidige“ pranešime.

Jeigu kyla įtarimų dėl telefonu gauto pasiūlymo, gyventojai raginami skambinti įmonės klientų aptarnavimo centrui ir pasitikslinti informaciją.

Kilus įtarimams dėl galimo sukčiavimo rekomenduojama pranešti policijai, suteikiant kuo daugiau informacijos apie galimą sukčiautoją – iš kokio numerio skambinta, į kokią sąskaitą prašyta pervesti pinigus ir t.t.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius