Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Aro“ pareigūnai Klaipėdoje išguldė narkotikų prekyba įtariamus vyrus

Telšių policija praneša, kad sėkmingai sulaikė įvairių narkotikų platinimu uostamiestyje įtariamą grupuotę.
Narkotikų prekeivių sulaikymas
Narkotikų prekeivių sulaikymas / Telšių apskrities VPK nuotr.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai, bendradarbiaudami su Klaipėdos apskr. VPK pareigūnais, uostamiestyje užkardė prekeivių narkotikais grupuotę.

Rugsėjo 13-osios vakarą, apie 22.45 val., pagalbon pasitelkus Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ kovotojus, Klaipėdoje esančio daugiaaukščio namo 19-ajame aukšte, koridoriuje, ant žemės suguldyti trys iš buto išėję, disponavimu narkotikais įtariami asmenys (du gimę 1997 m., vienas – 1984 m.).

Atlikę įtariamųjų kratas, pareigūnai pas juos aptiko įvairių rūšių, galimai narkotinių ir psichotropinių medžiagų, paruoštų platinti. Pas asmenis rasta į plastikinius maišelius supakuotų baltos ir gelsvos spalvos miltelių, geltonos ir baltos spalvos tablečių, tuščių švirkštų su adatomis. Tęsiant kratą už prekybą narkotikais jau teisto įtariamojo (gimęs 1984 m.) nuomojamame bute, iš kurio ir išėjo sulaikyti asmenys, viduje aptikta ir daugiau narkotinių bei psichotropinių medžiagų, įrangos joms apdoroti, taip pat grynųjų pinigų.

Turint įtarimų, kad asmenys narkotikų gali slėpti ir kitose vietose, pareigūnai apžiūrėjo daugiabučio požeminį garažą. Šalia įtariamojo naudojamo „BMW X5“ automobilio aptiktos sudėtos padangos, kuriose buvo įrengta slėptuvė. Padangų viduje rasta apie 1,2 kg augalinės kilmės medžiagos, galimai kanapių ir jų dalių.

VIDEO: Aro pareigūnai išguldė, kaip įtariama, narkotikų prekeivius

Visų trijų, į neteisėtą narkotikų „biznį“ įsipainiojusių asmenų atžvilgiu Telšių apskr. VPK Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriuje atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 260 str. 1 d. Pagrindinis įtariamasis (gimęs 1984 m.) ir vienas jo bendrų (gimęs 1997 m.) suimti 3 mėn., trečiasis įtariamasis po dviejų parų paleistas. Jiems gresia laisvės atėmimo bausmės nuo 2 iki 8 metų, informuoja Telšių apskr. VPK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius