Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telšių rajone iš degalinės išvažiavęs girtas vyriškis pateko į avariją, po dešimties valandų prie prekybos centro „Iki“ jis rastas dar girtesnis

Degalinės darbuotoja pareigūnams pranešė apie girtą klientą. Po kelių minučių policininkai gavo pranešimą apie eismo įvykį. Praėjus dar dešimčiai valandų tas pats vyriškis prie prekybos centro „Iki“ buvo surastas dar girtesnis.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Ketvirtadienį apie 12.57 val. gautas degalinės „Milda“, esančios Telšių rajone, Viešvėnų seniūnijoje, Rainių kaime, operatorės pranešimas,  kad vyriškis įsipylė degalų ir išvažiavo Telšių miesto link. Pranešėja teigė, kad vairuotojas yra galimai neblaivus. Apie 13.06 val. gautas telefoninis pranešimas, kad kelyje Šiauliai–Palanga 67 km yra nuo kelio nuvažiavęs automobilis „Audi“.

Telšių apskrities VPK praneša, kad vairuotojui E.M. (gim. 1961 m.) nustatytas 2,67 promilės girtumas. Sugadintas kelio šlaitas ir nuverstas kelio ženklas. Surinkta medžiaga administracinei teisenai pradėti dėl kelių eismo taisyklių pažeidimo, sukėlus nežymų sveikatos sutrikdymą arba nulėmus turto sugadinimą.

Apie 23.06 val. prie prekybos centro „IKI“ sulaikytas neblaivus tas pats E.M. Jis buvo pristatytas į Telšių apskrities VPK, jam nustatytas 3.40 promilės girtumas. Surinkta medžiaga administracinei teisenai pradėti dėl alkoholinių gėrimų gėrimo viešosiose vietose arba girto pasirodymo viešosiose vietose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius