Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telšių rajone kaktomuša susidūrė girto patrulio vairuojamas „Audi“ ir „Volkswagen“, nukentėjo keturi žmonės

Telšių rajone įvyko avarija, per kurią susidūrė ne tarnybos metu neuniformuoto patrulio vairuojamas automobilis „Audi“ ir „Volkswagen“. Ligoninėje „Audi“ vairuotojui buvo nustatytas girtumas.
Avarija Telšių rajone
Avarija Telšių rajone / Telšių apskrities VPK nuotr
Telšių apskrities VPK nuotr/Avarija Telšių rajone
Telšių apskrities VPK nuotr/Avarija Telšių rajone

Pirmadienį apie 16.50 val. Telšių rajone, kelyje Telšiai–Žarėnai–Tverai–Laukuva, automobilis „Audi A8“, pirminiais duomenimis, vairuojamas ne tarnybos metu neuniformuoto Telšių apskrities VPK Kelių patrulių būrio patrulio T.V. (gim. 1979 m.), išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu „VW LT 35“, kurį vairavo D.B. (gim. 1976 m.).

Policijos departamentas praneša, kad eismo įvykio metu sužalotas automobilio „Volkswagen“ vairuotojas D.B., kuris dėl kojos blauzdikaulio lūžio ir daugybinių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę, ir kartu važiavęs S.S. (gim. 1976 m.), kuris dėl daugybinių kūno nubrozdinimų gydomas ambulatoriškai.

Telšių apskrities VPK nuotr/Avarija Telšių rajone
Telšių apskrities VPK nuotr/Avarija Telšių rajone

„Audi“ vairuotojas T.V. dėl veido nubrozdinimo buvo pristatytas į ligoninę, kurioje jam buvo nustatytas 2,86 promilės girtumas. T.V. iš ligoninės pasišalino. „Audi“ keleivis V.V. (gim. 1981 m.) dėl galvos traumos, subdūrinės hematomos, smegenų edemos bei nosies kaulo lūžio pervežtas ir paguldytas į Klaipėdos ligoninę.

Naktį iš pirmadienio į antradienį apie 0.05 val. į Telšių ligoninę kreipėsi T.V., kuris dėl galvos smegenų sukrėtimo buvo paguldytas į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius