-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Telšių rajono gyventojas pasišaipė iš pareigūnų: 22 metų vyras apsimetė aštuonmečiu, kurį kirviu sužalojo tėvas

Telšių rajono gyventojas išsikvietė pareigūnus apsimetęs tėvo sužalotu aštuonmečiu. Policininkams atvykus paaiškėjo, kad vyras neblaivus.
Kirvis, peilis
Iliustracinė nuotrauka: kirvis / Photos.com nuotr.

Šeštadienį apie 14.08 val. užregistruotas pranešimas, kad Telšių rajone, Upynos seniūnijoje, namuose, neblaivus tėvas A.G. trenkė sūnui į galvą kirviu, sužalojo burną, lūpas.

Apie įvykį informuota Telšių greitoji medicinos pagalba. Apie įvykį pranešė aštuonerių metų vaikas. Nuvykus nurodytu adresu namo duris atidarė pranešėjas. Paaiškėjo, kad tai R.G. (gim. 1991 m.), kuris akivaizdžiai matėsi jog yra neblaivus. Paklausus minėto piliečio, kodėl kvietė policijos pareigūnus, jis paaiškinti nesugebėjo, tik pasakė, kad kartu su tėvu A.G. vartojo alkoholinius gėrimus, o kai jie baigėsi, nusprendė išsikviesti spec. tarnybas.

Taip pat R.G. paaiškino, kad jau buvo atvykę medikai, kurie jam davė vaistų nuo kraujo spaudimo. R.G. paklausus, ar prieš jį buvo panaudotas smurtas, pradėjo juoktis, sakydamas, kad visus apgavo. Telšių apskrities VPK praneša, kad vyras sužalotas nebuvo, smurto panaudojimo faktas neužfiksuotas. R.G. buvo nustatytas 0,35 promilės girtumas. Pilietis tyčia melagingai iškviesdamas spec. tarnybas padarė pažeidimą dėl žinomai melagingo specialiųjų tarnybų iškvietimo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius