Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telšiuose „Audi“ vairuotojas bandydamas išvengti susidūrimo su kitu automobiliu rėžėsi į medį

Penktadienio vakarą Telšių centre „Audi 100 Avant“ vairuotojas siekdamas išvengti susidūrimo su „Mercedes Benz“ trenkėsi į medį ir sudaužė savo automobilį. Laimė, judrioje sankryžoje daugiau nebuvo eismo dalyvių, aukų ir sužalotųjų išvengta.
"Audi" avarija Telšiuose
"Audi" avarija Telšiuose / Giedrės Akavickienės nuotr.

Avarija įvyko apie 21 val. 45 min. Respublikos, Gedimino, Muziejaus ir Plungės
gatvių sankryžoje.
 
„Audi 100 Avant“ vairavusiam 22 metų Rainių kaimo gyventojui Vaidui K. alkotesteris parodė 00,00 promilių.

Giedrės Akavickienės nuotr./
Giedrės Akavickienės nuotr./"Audi" avarija Telšiuose

Priešais „Audi 100 Avant“ išdygo, kaip manoma, „Mercedes Benz“ markės automobilis, kuris nepraleido tiesiai važiavusios rainiškio mašinos ir staiga suko į kairę pusę link Gedimino gatvės.
 
Vairuotojas ir liudininkai aiškino, kad „Audi 100 Avant“ važiuojant sankryžoje iš Respublikos gatvės į Plungės gatvę degė žalia šviesoforo šviesa. Priešais „Audi 100 Avant“ išdygo, kaip manoma, „Mercedes Benz“ markės automobilis, kuris nepraleido tiesiai važiavusios rainiškio mašinos ir staiga suko į kairę pusę link Gedimino gatvės.
 
Sudaužytos „Audi“ vairuotojo teigimu, bandydamas išvengti susidūrimo staiga pasuko vairą į dešinę kelio pusę ir trenkėsi į šaligatvio bortelį.
 
Nevaldomas automobilis pervažiavo į kairę kelio pusę, peršoko šaligatvį, užlėkė ant vejos ir vožėsi į medį. Smūgio nuniokoto  medžio laukia  liūdnos dienos, greičiausiai  jį teks nupjauti.
 
Automobilis „Audi 100 Avant“ po avarijos nebevažiuojamas. Stipriai apgadinta priekinė mašinos dalis, išlūžo dešinės pusės galinis ratas. Beje, sankryžą filmuoja miesto vaizdo stebėjimo kameros. Tyrimą atliekantys Telšių policijos pareigūnai tikisi, jog  peržiūrėjus vaizdo medžiagą bus aišku, kas sukėlė avariją.
 
Numanomas kaltininkas gali savanoriškai ruoštis į policiją, nes įvykio liudininkai įsidėmėjo ir policininkams nurodė link Gedimino gatvės nurūkusio automobilio markę bei valstybinius numerius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius