Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Telšiuose girta vairuotoja važiavo dar alaus, bet sužalojo du žmones

Į parduotuvę alaus atvažiavusi girta 33 metų telšiškė sukėlė autoavariją. Sužaloti du žmonės – motorolerio vairuotojas ir kartu važiavusi žmona.
Telšiuose sunkiai apgirtusi vairuotoja sužalojo du žmones
Telšiuose sunkiai apgirtusi vairuotoja sužalojo du žmones / Giedros Akavickienės nuotr.

Krauju aplaistyta avarija įvyko Telšiuose šeštadienio vakarą. 18.40 val. Muziejaus gatvėje automobilio „Audi A4“ vairuotoja, sukdama į kairę, nepraleido iš priekio atvažiavusio motorolerio.

Kaip nustatyta, motorolerį vairavęs 50-metis telšiškis A.J. buvo blaivus. Automobilio vairuotoja, kaip įtariama, nelaimės kaltininkė, į alkotesterį įpūtė 2,79 promilės. Tai sunkus girtumo laipsnis.

Parduotuvės darbuotojos 15min.lt papasakojo iš matymo pažįstančios klientę Iloną E.

Motoroleriu važiavusi pora Greitosios medicinos pagalbos automobiliu išgabenta į Regioninę Telšių ligoninę. Priėmimo skyriuje suteikus pagalbą nukentėjusieji išleisti gydytis į namus.

Tą nelaimingą šeštadienį moteris parduotuvėje lankėsi du kartus ir pirko alų. Vakare prieš avariją vairuotoja „su kvapeliu“ iš šaldytuvo nusipirko šešias skardines alaus. Alaus stiprumas siekė 6 laipsnius.

Tačiau alaus moteriai nebuvo lemta atsigerti. Sėdusi į automobilį, išvažiuodama iš aikštelės neblaivi vairuotoja kliudė motorolerį.

Aikštelės trinkelės aplaistytos dviejų žmonių krauju. Motoroleriu važiavusi pora Greitosios medicinos pagalbos automobiliu išgabenta į Regioninę Telšių ligoninę. Priėmimo skyriuje suteikus pagalbą nukentėjusieji išleisti gydytis į namus.

Automobilio nublokšti motorolerio vairuotojas ir jo keleivė susižalojo galvą, susimušė kojas. Ant kūno liko daugybė nubrozdinimų.

Sutuoktiniai iš Telšių į autoįvykį pakliuvo grįždami namo. Automobilių saugojimo aikštelėje užrakintas ne tik motoroleris, du šalmai, bet ir krepšys su laistytuvu ir per avariją ištižusiu grietinės indeliu.

Alaus mėgėjos automobilis nežymiai apibraižytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius