Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 07 22 /13:02

Telšiuose rastas negyvas naujagimis: kūnelis paskandintas į maišelį įdėjus akmenį

Šeštadienio rytą Telšiuose – kraupus įvykis. Šunį Paežerės skersgatvyje vedžiojęs asmuo rado naujagimio kūnelį, praneša Policijos departamentas.
Tėvystė
Tėvystė / Vida Press nuotr.

Pranešimas apie įvykį gautas 10.15 val. Nurodyta, kad Masčio ežere rastas naujagimio kūnelis, galimai su placenta. Kūnelį aptiko šunį vedžiojęs asmuo.

Kaip 15min informavo Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Aušra Blaževičienė, kūnelis buvo įvyniotas į keletą rankšluosčių, įdėtas į plastikinį maišelį ir paskandintas. Kartu buvo rastas ir akmuo.

„Atlikta tik preliminari apžiūra. Ryškių smurto žymių, pirminiais duomenimis, neaptikta. Kūnelis jau pradėjęs irti, tad apžiūrą reikia atlikti labai atsargiai. Neaišku, kiek jis galėjo išgulėti vandenyje“, – kraupias detales dėstė A.Blaževičienė.

Nustatyta tik naujagimio lytis – mergaitė. Pasak Telšių apskrities policijos atstovės, vieta, kurioje rastas šis šiurpus radinys, nėra itin mėgiama vietinių gyventojų. Nors šalia – keletas gyvenamųjų namų, pasivaikščioti šioje ežero pakrantės dalyje telšiškiai nėra pratę.

Telšių apskrities VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo. A.Blaževičienė negalėjo prisiminti, kada pastarąjį kartą Telšių apskrityje buvo tiriama naujagimio žmogžudystė – tokių įvykių jau seniai nepasitaikė. Jei kada iš viso buvo užfiksuotas toks šiurpus įvykis. Prieš daugelį metų ežere tik buvo nuskandinta gal devynerių metų sulaukusi mergaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius